ajutor! ii cedeaza muschii

31-01-2010
corinadenisa
Nu este medic/terapeut
corinadenisa
buna seara...intamplator cineva foarte apropiat sufera de o boala destul de grava insa nu stiu exact ce e..incerc sa va explic simptomele si poate reusiti sa imi dati un diagnostic( evident cu o marja de eroare)..Ideea e ca este o pb la nivelul muschilor...mai exact ii cedeaza...si nu are forta sa se miste..ii MORTESTE PARTEA STANGA. stiu doar ca oricand e predispus unui infarct...are ameteli uneori...am inteles ca nu exista tratamet pt vindecare, singura sansa de a nu mai suferii sunt niste medicamente produse de o firma franceza...as aprecia daca nu ati posta pe forum ceea ce v-am scris si m-ati cutea contacta la urmatoarea adresa de mail pt a imi da cateva detalii cam despre ce ati crede dvs ca este vorba...credeti-ma ca este urgent deoarece simt ca o sa cedez psihic, , , -*.va multumesc anticipat

(*modificat de administrator)
1 comentarii
0
31-01-2010, ora 01:04
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mergeti la un medic homeopat bun cu acel cineva. Astfel de probleme sunt rezolvabile in homeopatie iar medicamentele din alte tari sunt des numai promisiuni desarte. Exista destui medici homeopati f. buni in diferite orase. Ceva mai bun ca homeopatia nu exista in medicina.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici