Ajutor ! Gânduri violente ! Frică !

23-04-2023
Alina28n
Nu este medic/terapeut
Alina28n
Bună ! Ma numesc Alina și am 19 ani, vreau sa va spun problema mea acum 2 luni a început tot. Intr-o seara am observat ceva de exemplu dacă închideam ușa cu mana dreapta neapărat trebuia sa o fac și cu mana stânga dacă nu o făceam chestia asta ma obseda.. mi-am dat seama imediat ca ceva nu e bine am început sa ma stresez sa plâng din orice sa nu mănânc vomitam chiar și de 2-3 ori pe zi dimineața ma trezeam trista fără chef de viata și tot asa.. cand am văzut toate astea am zis sa îmi iau un cățel încă eram supărată și fără chef de viata.. apoi intr-o seara aveam în gând sa ii fac rau foarte dar foarte greu m-am abținut nu stiu de ce mi-a venit în gând sa fac asta.. și acum am gânduri de violență fără sa vreau pur și simplu vin asa, după ma simt atât de vinovata ca am gândit lucrurile alea ma simt cel mai urat om de pe pământ. Îmi e frica sa pun mana și pe un cuțit când gătesc sau pe o foarfeca îmi zic în gând doamne dacă îmi vine iar starea acea nașpa dacă nu o sa ma controlez ( dar întotdeauna m-am controlat ) am tot felul de frici din astea absurde. Merg și la psiholog miercuri am prima ședință de terapie. Psihologul meu a zis sa mai aștept sa nu merg încă la psihiatru.. nu știu ce sa mai zic sincer a mai trecut cineva prin asta ? Cum scap de gandurile alea care ma obsedează ?
1 comentarii
0
14-05-2023, ora 22:26
ThunderBay
Nu este medic/terapeut
ThunderBay
Mergi la medic, lasa ce spune psihologul.Sigur e vorba de TOC adica tulburare obsesiv-compulsiva.Te pune pe tratament si, in 2-3 saptamani te vei simti mai bine, cu timpul si mai bine.Oricum va trebui sa mergi la psihiatru, de ce sa nu se faca mai repede.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cercetările descoperă legătura dintre atitudinea negativă și amânarea îndeplinirii sarcinilor
  •