Ajutor!!! Va rog! granulom sub masea
Maine am o extractie la o masea unde am un granulom sub masea.maseaua nu e umflata uniform e doar ca o boaba de strugure mare care iasa inafara spre dreapta!Nu se vede puroiul prin tesut, deci e undeva chiar la radacina.Doresc sa stiu:
1.Acest granulom v-a influenta cu ceva efectul anesteziei?
2.V-a face extractia mai greu de facut? sau v-a fi la fel de usor ca la o masea normala?
1.Acest granulom v-a influenta cu ceva efectul anesteziei?
2.V-a face extractia mai greu de facut? sau v-a fi la fel de usor ca la o masea normala?
1 comentarii
0
04-08-2010, ora 18:13
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Stimate domn,
Totul va decurge normal, pentru că granulomul nu va influenţa efectul anesteziei, dacă aceasta va fi realizată corect, iar extracţia nu va beneficia de extra-greutate, dacă stomatologul va fi unul cu experienţă. Extracţia unui molar sub care există un granulom, este mai complexă faţă de cea în care nu există, dar nu prezintă o dificultate majoră pentru medicul care o realizează.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Totul va decurge normal, pentru că granulomul nu va influenţa efectul anesteziei, dacă aceasta va fi realizată corect, iar extracţia nu va beneficia de extra-greutate, dacă stomatologul va fi unul cu experienţă. Extracţia unui molar sub care există un granulom, este mai complexă faţă de cea în care nu există, dar nu prezintă o dificultate majoră pentru medicul care o realizează.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Este urgenta?Cat de grav?
- 0Abces obraz dupa extractie molar minte
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar