Alergie la produsele de igiena intima?

19-09-2011
dianacristina91
Nu este medic/terapeut
dianacristina91
Acum 4 ani am inceput sa folosesc pentru prima data un gel de igiena intima.De la prima utilizare am inceput sa simt mancarimi in zona intima, usturime si a aparut o substanta alba in acea zona.De atunci aceste simptome apar periodic, la unele geluri simptomele sunt mai intense, la altele nu.Se poate sa fiu alergica la unele substante din aceste produs, sau primul produs mi-a declansat ceva problema ?Va multumesc.
3 comentarii
0
19-09-2011, ora 12:09
alynutzaa
Nu este medic/terapeut
alynutzaa
buna! incearca sa nu mai folosesti geluri pentru ingiena intima, nici macar gel de dus sau sapun ci apa simpla, esti alergica si s-ar putea sa inrautatesti situatia. daca ai mancarimi incearca o infuzie de musetel si repeta asta in fiecare seara si o sa vezi ca e mult mai bine pentru sanatatea ta si nu mai folosi niciun fel de gel. sanatate multa!
0
20-09-2011, ora 12:51
CRIS_LIA
Nu este medic/terapeut
CRIS_LIA
Buna, posibil ca nu ti ai dat seama dar nu toate produsele pt igiena intima sunt porcarie, unele sunt testate dermatologic altele nu, Gaseste doar pe cel care ti mergee si nu-l mai schimba
0
04-12-2011, ora 04:56
irina_v2009
Nu este medic/terapeut
irina_v2009
medicul ginecolog nu recomanda nici un fel de produs de igiena intima, nici sapunuri pt ca iti schimpaph -ul si de aici apar dureri si usturimi puternice.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Potrivit unui nou studiu, cupele menstruale sunt o opțiune excelentă pentru gestionarea igienei menstruale
  •