Alergie la produsele de igiena intima?
Acum 4 ani am inceput sa folosesc pentru prima data un gel de igiena intima.De la prima utilizare am inceput sa simt mancarimi in zona intima, usturime si a aparut o substanta alba in acea zona.De atunci aceste simptome apar periodic, la unele geluri simptomele sunt mai intense, la altele nu.Se poate sa fiu alergica la unele substante din aceste produs, sau primul produs mi-a declansat ceva problema ?Va multumesc.
3 comentarii
buna! incearca sa nu mai folosesti geluri pentru ingiena intima, nici macar gel de dus sau sapun ci apa simpla, esti alergica si s-ar putea sa inrautatesti situatia. daca ai mancarimi incearca o infuzie de musetel si repeta asta in fiecare seara si o sa vezi ca e mult mai bine pentru sanatatea ta si nu mai folosi niciun fel de gel. sanatate multa!
Buna, posibil ca nu ti ai dat seama dar nu toate produsele pt igiena intima sunt porcarie, unele sunt testate dermatologic altele nu, Gaseste doar pe cel care ti mergee si nu-l mai schimba
medicul ginecolog nu recomanda nici un fel de produs de igiena intima, nici sapunuri pt ca iti schimpaph -ul si de aici apar dureri si usturimi puternice.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Mancarimi in zona vaginului si mi-au aparut niste chestii ca niste nigei
- 2Sunt nelamurita!
- 3o ciuperca in zona vaginala care ma mananca
- 4mancarimi... pete rosii pe penis
- 2mancarimi, usturimi in zona genitala
- 3secretie din penis alb galbuie fara miros + mancarime + usturime la urinare
- 3pete rosii pe penis + manacarime
- 15Mancarimi puternice!
- 4Mancarime si usturime in zona genitala
- 4Dati-mi un sfat va rog: de la ultimul contact ma mananca jos si am o scurgere
- 1penis cu mancarimi
- 0Mancarimi vaginale, nevoia de a urina
- 4Mancarime excesiva. Raspuns urgent, va rog!
- 3am o mancarime in zona genitala dar nu am nici un fel de simptome ca as avea sifilis
- 7mancarimi in zona genitala
- 2Probleme cu menstruatia va rog raspundeti
- 6Va rog raspundeti nu ignorati ! imi intarzie menstruatia
- 0Mancarimi penis urmate de o besica
- 5Igiena dupa sex
- 1Sunt destul de panicată. Dacă știți despre ce este vorba, va rog ajutați ma!
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala igiena intima
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: