alergie sau bts

10-08-2011
dany_szu
Nu este medic/terapeut
dany_szu
buna seara, am 25 de ani si de 2 luni ma confrunt cu o problema care in ziua de azi ma inspaimanta groaznic.. am venit in tara luna tecuta si bineinteles am avut menstruatie, am foslosit absorbante de la noi si am observat dupa 2 zile ca m/au iritat, nu le/am dat importanta numai ca luna asta(tot la menstruatie si folosind aceleasi absorbante) mi/am aparut niste bubitze care ma mananca si ma ingrozesc, precizez ca folosesc prezervativul si nu stiu ce sa fac, in mod sigur voi merge la medic pt ca ma ingrijoareaza situatia asta. poate sa fie o alergie la componentii chimici ai absorbantuiui sau un bts?
3 comentarii
0
11-08-2011, ora 10:57
CRIS_LIA
Nu este medic/terapeut
CRIS_LIA
Buna dany posibil sa ai dreptate, incearca sa faci igiena intima cu ceai de musetel care e super dezinfectant, elimina putin detergentul intim vei vedea ca rezolvi problema La fel e si det intim, nu toate merg, apar iritatii de genul asta, multe fete au patit o
0
11-08-2011, ora 13:14
adriana55
Nu este medic/terapeut
adriana55
Am 55 de ani si de cateva zile urinez foarte des si am dureri jos, chiar si prin picioare ma doare.Sa fie doar o raceala urata? Ce imi recomandati?
0
11-08-2011, ora 14:11
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Sa mergeti la medic sa faceti o analiza la urina, urocultura, posibil o infectie urinara..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: