am 18 ani si am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu

sunt foarte speriata, am 18 ani si am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu la 2 zile dupa ce mi s-a incheiat ciclul menstrual, dar am facut-o neprotejat insa nu a lasat in mine si dupa 5 minute am facut-o iar dar nu si-a facut dush, exista posibilitatea sa raman insarcinata daca nu si-a facut dush imediat dupa ce am facut-o inainte? Multumesc mult!!
4 comentarii

dacă nu şi-a făcut duş, nici nu a urinat după ejaculare, atunci există şanse să fii rămas spermatozoizi. Iar metoda calendarului nu este foarte sigură- mai ales dacă ai ciclu neregulat. Să mai aştepţi 7 zile şi să faci test de sarcină (întreabă de teste care pot detecta la 7 zile) pentru a fi sigură

il am neregulat, j am cam avut si probleme cu menstruatia d cand mi.a venit prima oara. o s urmez sfatul cu testul j apoi o s merg la un medic ginecolog va multumesc mult pentru sfaturi...

am si eu o problema...am facut dragoste cu prietenul meu in urma cu 2 sapt, am folosit prezervativul dar a bagat odata si fara.nu a ejaculat in mine.imi fac griji din cauza lichidului preejaculator..ma gandesc ca exista probabilitatea sa fi curs in timp ce a introdus penisul. am facut un test de sarcina si a iesit negativ de curand dar ma simt balonata si imi curge un lichid mai rosiatic de cateva zile...as vrea sa fie menstruatia...dar cred ca ma insel:((( mentionez ca am facut sex cu o saptamana dupa ce mi-a trecut ciclul.
pls help:((poate fi vorba de o sarcina?
pls help:((poate fi vorba de o sarcina?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt insarcinata?
- 8nu mai mai dumiresc odata!!!
- 2poate fi gravida??
- 2am scurgeri culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata
- 2poate ramine insarcinata daca.
- 5menstruatie intarziata, senzatie usoara de greata... sunt insarcinata?
- 4Este insarcinata?
- 3posibil sa fiu insarcinata??
- 9prezervativ ramas in vagin!!
- 4Cam ce sanse sunt sa nu fiu insarcinata?
- 7la aproximativ 13 ore am luat pilula de a doua zi... sunt insarcinata?
- 7O idee cam.ciudata: poate fi insarcinata?
- 4sarcina fara ejaculare inauntrul vaginului?
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 1sarcina sau raceala?
- 4Lichidul seminal si posibilitatea unei sarcini
- 5pot fi insarcinata?
- 2Prezervativ rupt
- 1Masturbare după acea sex
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: