pot fi gravida?
buna.am si eu o dilema eu si prietenul meu neam jucat putin si lui a inceput sai curga un lichid.dupa care a atins lichidul si fara sasi dea seama ma atins jos.pot ramane gravida?precizez ca mananc ca mult in ultimul timp si inca ceva dupa sapt si ceva dupa asta mia venit ciclul.deci nu are cum sa fiu, nu?va rog raspundetimi
4 comentarii
mai bine fa-ti un test de sarcina pentru orice eventualitate ca sa te mai linistesti. ar putea sa fie sanse deoarece si acel lichid contine spermatozoizi, dar cred ca sunt foarte mici. un test de sarcina si ai rezolvat problema. :*:*
Acel lichid se numeste lichid seminal si asa cum a spus si alexa.92, contine spermatozoizi, iar o posibila sarcina nu ar fi exclusa, chiar daca ti-a venit menstruatia, pt ca in unele cazuri se poate sa vina menstruatia peste sarcina!Fa-ti un test de sarcina la 2 sau 3 saptamani de la "joaca" respectiva!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot ramane insarcinata daca dupa trei zile de cand am inceput sa iau logest nu m-am protejat?
- 8Dupa 7 luni cu logest, pot ramine insarcinata?
- 3sex in timpul menstruatiei = sarcina?
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 9pot ramane insarcinata?
- 5Sex anal neprotejat si sarcina
- 2sunt sau nu insarcinata? ajutor!
- 0credeti ca este o sarcina
- 2dereglare a menstruatiei sau o sarcina?
- 1Exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata inainte de a incepe sa iau AC?
- 13Mi se apropie menstruatia sau sunt insarcinata?
- 0se poate sa fiu insarcinata?
- 0sunt insarcinata?
- 0Sunt insarcinata?
- 0Sunt gravida?
- 1Risc de sarcina?
- 1Sarcina ?
- 1Menstruatie maronie...vreau sa stiu daca se poate sa fiu gravida..
- 2Am sânii măriți, crampe abdominale si greata de la mirosul unor alimente
- 1Sarcina? Am avut un contact sexual protejat in prima zi de menstruație
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: