pot fi gravida?
buna.am si eu o dilema eu si prietenul meu neam jucat putin si lui a inceput sai curga un lichid.dupa care a atins lichidul si fara sasi dea seama ma atins jos.pot ramane gravida?precizez ca mananc ca mult in ultimul timp si inca ceva dupa sapt si ceva dupa asta mia venit ciclul.deci nu are cum sa fiu, nu?va rog raspundetimi
4 comentarii
mai bine fa-ti un test de sarcina pentru orice eventualitate ca sa te mai linistesti. ar putea sa fie sanse deoarece si acel lichid contine spermatozoizi, dar cred ca sunt foarte mici. un test de sarcina si ai rezolvat problema. :*:*
Acel lichid se numeste lichid seminal si asa cum a spus si alexa.92, contine spermatozoizi, iar o posibila sarcina nu ar fi exclusa, chiar daca ti-a venit menstruatia, pt ca in unele cazuri se poate sa vina menstruatia peste sarcina!Fa-ti un test de sarcina la 2 sau 3 saptamani de la "joaca" respectiva!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Sunt insarcinata?
- 4prezevativ rupt, menstruatie intarziata... e insarcinata?
- 3ce sanse am sa fiu gravida daca in luna decembrie nu a terminat inauntru si mi-a venit ciclu?
- 4sunt insarcinata?
- 4test de sarcina
- 7sunt ingrijorata, poate fi vorba despre o sarcina?
- 2E posibil sa fiu insarcinata?
- 1pot ramane insarcinata fara a face sex propriu zis??
- 2Insarcinata sau nu?
- 4pot ramane gravida daca am pus mana pe vagin dupa ce am atins un penis?
- 8mi-a curs ceva alb din san, 5 teste de sarcina toate negative...Ce pot sa cred?
- 3Posibila sarcina?
- 2Exista sanse de a ramane insarcinata? Sfatul unui medic, va rog.
- 5sex neprotejat imediat dupa menstruatie = sarcina?
- 1Deregla hormonală sau sarcina?
- 3Am ramas insarcinata daca prietenul meu a ejaculat in preajma vaginului?
- 0Sunt insarcinata?
- 3sunt insarcinata?
- 1daca m-a atins cu penisul pe de-asupra organului meu genital pot ramane gravida?
- 0Exista riscul sa fiu insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: