am in gat o secretie f abundenta care vine din nas
Buna seara,
Va rog sa ma ajutati, problema mea este urmatoarea: de cateva zile am in gat o secretie (avand o consistenta mucoasa de culoare galbena) f abundenta care vine din nas si care imi creeaza un disconfort psihic f mare (am senzatia ca ma sufoc). Am luat antibiotic si secretia nu mai e asa abundenta, in schimb am senzatia ca nu am aer suficient si cand mananc imi ramane un nod in gat. De ce la ce este aceasta secretie si de ce am senzatia de nod in gat? Este cazul sa ma ingrijorez?
Va rog sa ma ajutati, problema mea este urmatoarea: de cateva zile am in gat o secretie (avand o consistenta mucoasa de culoare galbena) f abundenta care vine din nas si care imi creeaza un disconfort psihic f mare (am senzatia ca ma sufoc). Am luat antibiotic si secretia nu mai e asa abundenta, in schimb am senzatia ca nu am aer suficient si cand mananc imi ramane un nod in gat. De ce la ce este aceasta secretie si de ce am senzatia de nod in gat? Este cazul sa ma ingrijorez?
3 comentarii
secretiile care vin din nas si irita mucoasa faringelui.. provoaca si o inflamatie locala, o uscaciune a mucoasei si o senzatie de nod.
trebue sa rezolvi problema cu nasul.
SINUPRET 2 la 8 ore 10 zile.
Inhalatii inn fiecare seara si spalaturi nazale cu acelas ceai cu care faci inhalatiile!
voseptol tab de supt! 3-4 pe zi!
trebue sa rezolvi problema cu nasul.
SINUPRET 2 la 8 ore 10 zile.
Inhalatii inn fiecare seara si spalaturi nazale cu acelas ceai cu care faci inhalatiile!
voseptol tab de supt! 3-4 pe zi!
Buna ziua. Am o intrebare pentru domnul doctor. Acum trei ani, a doua zi de la nasterea copilului la suflarea nasului din nara stinga mi-a curs o bucata verde singerinda destul de mare cam cit o unghie. Doctorul mi-a spus ca este ceva normal pentru ca am depus efort la nastere. In schimb de atunci nara dreapta mi-a ramas infundata. Nu ma deranjeaza iernile dar in schimb verile nu pot respira deloc pe ea. Mi s-a prescris loratadine de 10mg medicament pentru alergii zicindu-mi ca din aceasta cauza mi se infunda nasul. este adevarat deoarece este singura simptoma pe care o am fara a stranuta sau sa lacrimez cum stiu ca asa se intimpla in cazul alergiilor.
pote fi o rinita cronica hipertrofica.. nu neaparat alergica.
Colargol de 1% cate 3-4 pic la 8 ore in pozitie culcat 10 zile.. si daca nu e nici un rezultat trebue sa mergi la ORL.. sa vezi concret despre ce este vorba!
Colargol de 1% cate 3-4 pic la 8 ore in pozitie culcat 10 zile.. si daca nu e nici un rezultat trebue sa mergi la ORL.. sa vezi concret despre ce este vorba!
Alte subiecte recente din această secțiune: