Recuperare operație otospongioza

19-05-2025
liviubutnariuc
Nu este medic/terapeut
liviubutnariuc
Bună ziua, am fost operat de otospongioză acum 3 săptămâni, după operație am avut vertij foarte puternic, paloare, transpirații cam vreo 3-4 zile după ce am primit tratament am reușit să îmi revin treptat, acum nu mai am amețeli, după operație a început să am un țiuit in ureche și nu a mai dispărut nici acuma, de auzit nu aud mai bine că înainte, după ce mi au fost scoase pansamentele auzeam mai bine dar după a început să scadă auzul, eu vreau să știu cam cat mai durează țiuitul asta și dacă o să aud mai bine, medicul mi a zis că trebuie să îi mai dau timp de vindecare, că diferă de la om la om, va mulțumesc
5 comentarii
0
20-05-2025, ora 10:08
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
da. difere de la om la om.. fiindca conteaza f. mult alimentatia si starea tractului digestiv
acolo se asimileaza sau nu se asimilieaza corect nutrientii pentru vindecarea celulei

Varsta, inaltimea, cateKG aveti...?
0
20-05-2025, ora 11:01
liviubutnariuc
Nu este medic/terapeut
liviubutnariuc
Bună ziua, am 36 de ani, 1.74 înălțime și 75 de kg, mulțumesc
0
21-05-2025, ora 10:25
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
trebuie facut ordine pe intestine si ficat
se exclud complet.. lactatele un timp...si se revine dupa doar la un kefir si branza de vaci restul Interzis
interzis dulciurile cu creme, Nu se consuma seara dupa cina fructe si dulciuri...
sunt multe schimbari de facut in alimentatie pentru a avea un sange de calitate care oxigeneaza bine urechea interna
0
21-05-2025, ora 11:12
liviubutnariuc
Nu este medic/terapeut
liviubutnariuc
Am înțeles, mulțumesc frumos pentru informații, o zi cât mai frumoasa
0
06-06-2025, ora 00:15
Dr. Ioana Voda
ORL - Otorinolaringologie, Bucuresti
Dr. Ioana Voda
Operatia pt otospongioza implica o schimbare a scaritei cu un dispozitiv- piston. Va refaceti obligatoriu audiograma tonala si vocala la 1, 5-2 luni., mergeti la control la medicul ce v -a operat Testul cu diapazon trebuie sa se fi schimbat- sa auziti in fata urechii nu in spate. Operatie reusita- inseamna auz muuult mai bun. Se fac reinterventii, repozitii de piston.( chiar si CT ureche- la 0.6 mm.slides. Succes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Efectele indirecte ale COVID-19 asupra tinitusului, o condiție comună manifestată prin „țiuit” în urechi, discutate de cercetători
  • Un potențial tratament pentru tinitus, dezvoltat după două decenii de cercetare
  • Tinitusul sau țiuitul în urechi ar putea duce la pierderea auzului? (studiu)
  •