am nevoie de parerea cuiva sa ma pot linisti: sunt insarcinata?
Am avut 1 contact sexual pe data de 17 mai, dupa aproximativ 10h de la contact am luat pilula de urgenta, prima pastila iar la 12 ore pe cealalta.Dupa 1 saptamana de la contact mi-a venit menstruatia mai devreme cu 1 sapt dekt data la care trebuia s-mi vina.Abia acum am stari de greata de vreo 3 zile si dureri abdominale.Mi se pare k mi s-a marit si abdomenul.Sunt oare insarcinata?nu ma doare spatele sau sanii, nici nu s-au marit...pot fi acestea reactii adverse la pilula de urgenta?se pot manifesta atat de tarziu?va rog mult s-mi raspundeti...
2 comentarii
mentionez k am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative, dar knd strang de sfarcuri se elimina 1 lichid alb-vascos...
Daca ai facut 2, clar nu esti, lol. Si da, se pot manifesta mai tarziu. Mai bine te duci la un ginecolog sa-i spui problema si sa-ti prescrie el niste anti. care sa fie în acord cu corpul tau decât sa iei pilula de a 2-oua zi. Nu orice pilula este buna pentru orice organism.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3incurajari va rog... vreau sa-mi incep viata sexuala
- 3Este bine sa fac spalaturi vaginale cu Tantum Rosa?
- 3sunt in dubi sper sa ma ajute careva plss
- 5a m facut sex 3 zile una dupa alta cu prietena si mi-a aparut pe penis niste taieturi
- 5In timpul sexului... o doare, o ustura si incepe sa planga...
- 3in viitor daca as face-o fara prezervativ exista sanse sa mi se rupa ata?
- 5E posibil o sarcina nedorita?! As dori raspunsul unui medic
- 3sunt schimbari la o adolescenta dupa ce isi incepe viata sexuala?
- 3o mica problema: sunt insarcinata?
- 8ejaculare!
- 6Despre prietena mea virgina :)
- 5efectele sexului asupra organismului ?
- 4am 18 ani si am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu
- 1Sarcina sau virus ?
- 4ce medicamente trebuie sa iau?
- 6dureri in timpul actului sexual (am 16 ani)
- 18s-ar putea sa fie insarcinata? vreau raspuns urgent
- 7Sunt virgina, am facut sex anal, pot ramane insarcinata ? raspuns rapid va rog frumos
- 8Inceperea vietii sexuale - 13 ani
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: