Sunt virgina, am facut sex anal, pot ramane insarcinata ? raspuns rapid va rog frumos

31-07-2014
dospina
Nu este medic/terapeut
dospina
Deci eu am 16 ani.si acum o luna am facut sex anal.sunt virgina.luna asta am avut toate simptomele ca sa imi vina.gen :mi-a curs chestia aia alba mai abundent ca pana acum, ma dor sanii.Ce sa fac ? Din cate am citi pe net, daca sunt virgina, sunt imuna ca sa raman insarcinata, dar mine tot imi e frica.. cand am fcut-o eram pe ciclu.. si na ma gandesc ca daca curgea ceva e cam imposibil sa so fi scurs oarecum in alta parte si eu sa raman gravida..el nu si-a dat drumu in mine..ce sa fac?un raspuns rapid va rog.imi este foarte frica.toti pe care i-am intrebat au zis ca e imposibil, ca nu au mai vazut ei virgina gravida
7 comentarii
0
31-07-2014, ora 10:57
dospina
Nu este medic/terapeut
dospina
Va rog frumos sa imi dati un raspuns.. nu mai pot sa stau asa
0
31-07-2014, ora 17:32
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
atata timp cat nu a existat penetrare vaginala si nu sa jucat cu degetele murdare de sperma pe clitoris nu poti ramane insarcinata, corpul sufera transformari ori de cate ori se intampla cate ceva ca: dezvirginarea, sarcina, nasterea etc.
2
02-08-2014, ora 09:56
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
As vrea sa stie toti adolescentii ca nu mai sunt virgini cand se lasa sodomizati ( sexul anal este un sex anormal ).Virginitate este si o stare de suflet, nu stai sa o iei in dos si ai pretentii ca mai esti virgina...Maica, te-ai gandit mult??? Mai bine stai cu pupaza in sus daca te mananca, pacatul nu este asa mare si eviti si riscul de a ajunge cu fundul spart( nu te uiti la filmele cu puscariasi sa vezi cum fug astia ca de dracu sa stea cu fundul in sus?)...
0
03-08-2014, ora 12:39
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
ASTA este tineretul din ziua de azi, aici se ajunge atunci cand parintii nu isi fac datoria de crestere si educare si ii lasa pe ei sa invete ce vor de unde vor si cum peste tot este plin de sexualitate uite ce reusesc ei sa invete.
EU am stat cu baiatul meu de vorba legat de acest subiect si iam explicat ca, daca se va intampla vreodata ca vreun barbat sal mangaie pe fund sau altceva de felul asta sa vina sa discutam imediat, multi dintre copii agresati spun ceva deabia dupa ce se repeta trauma de cel putin doua ori, iam explicat de ce se folosesc prezervativele, la ce ne ajuta si de cate ori ma intreaba ceva legat de organul sexual sau altceva de genul ii raspund.Multi ma vor critica ca este prea devreme dar nimeni nu recunoaste ca tinerii din ziua de azi isi incep viata sexuala de la varsta de 12-14 ani si de obicei prin greseli.
1
04-08-2014, ora 15:04
Frasia
Nu este medic/terapeut
Frasia
Dospina intreba pe MAMA ta tu esti produsul unei astfel de relatie?
0
17-10-2014, ora 12:32
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
pai in primul rand ai facut sex anal(ceea ce este exclus sa ramai insarcinata)...apoi zici ca nu si-a dat drumul(asta iar exclude ideea de sarcina)...abia acum imi dau seama cat de mult s-au schimbat lucrurile cu adolescentii!ce sa zic...numai bine!!
1
08-09-2016, ora 02:36
mandp
Nu este medic/terapeut
mandp
Sunt impotriva practicarii sexului anal sau oral, una pentru ca un adevarat crestin nu practica asemena obiceiuri pagane, si pe de alta parte de la acest obicei se poate face cancer de coluterin, de colon, canceroral, de limba sau din sfera ORL. Ca sa nu mai spunem ca se poate transmite sifilis, hiv sau virusul HPV. In concluzie cei care practuca aceste obiceiuri nu sunt crestini adevarati, si habar nu au de educatie si cunostinte medicale si sanitare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sunt însărcinată?
  • Orientarea sexuală a adolescenților
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •