Am nevoie de un psiholog | Forumul Medical ROmedic

Am nevoie de un psiholog

31-05-2013
Alexandru8989
Nu este medic/terapeut
Alexandru8989
De o peroiada de timp gandesc cu voce tare adik nu stiu... Zic ceva in gandul meu si cinve din jur imi raspunde sau numi comvine ceva ma gandesc la asta si cineva imi zice ca nu e el de vina. Mi se pare ca o iau razna si cateodata parca nimic nu e real. Nu mai inteleg. Ma simt foarte stresat din cauza asta si nu stiu ce sa mai fac. Niste prieteni stiu de asta dar toti se fac ca ploua si nu vor sa ma ajute. Lam intrebat pe unul dintre ei daca esa merg la psihohlog si mia zis ca nu e bine si incerca sa gaseasca motive sa nu o fac. Incep sa o inebunesc din ce in ce mai tare si sa gandesc din ce in ce mai mult cu voce tare. nu inteleg cum de nu ma aud si eo. Va rog un sfat. Multumesc anticipat
4 comentarii
0
31-05-2013, ora 13:21
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Buna ziua,
De acum aveţi şi un psiholog.
Ce vârstă aveţi? Ce înseamnă "De un timp" - Săptămâni sau luni? Aceste simptome apar zilnic sau periodic? Vă adaptaţi cu uşurinţă la solicitările cotidiene?
în situaţii dificile, când se observă stări intense de distres. Este important să faceţi diferenţa între gânduri şi voci, uneori şi noi gândim/verbalizăm lucrurile în minte iar vocea deţine un ecou perceput.
Vă recomand terapie cognitivă şi comportamentală, online sau faţă în faţă. Ulterior psihologul va stabili dacă este necesar să mergeţi la un medic psihiatru.
Dacă mai aveţi întrebări, vă rog să-mi răspundeţi în particular.
0
31-05-2013, ora 17:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Alexandru8989


Daca auzi vocea cuiva care nu exista raspunzandu-ti in jurul tau, mergi direct la psihiatru. Este foarte grav.
0
31-05-2013, ora 18:16
Alexandru8989
Nu este medic/terapeut
Alexandru8989
Nu aud vocea nimanui care nu exista ci doar gandesc eo cu voce tare fara sa imi dau seama.E de o perioada de vreo cateva luni dar nu ma afecta asa ca acum si cam in fiecare zi patesc asta. Nu stiu ce sa mai fac ma stresez foarte tare din cauza asta si nu stiu cum sa ma abtin.
0
01-06-2013, ora 23:25
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Alexandru8989

Daca nu auzi voci la propriu, atunci mergi la un psiholog.
Poti incerca si sedinte on-line care cred ca costa mai putin.
Intereseaza-te ca avem psihologi si pe Forum.
Le poti trimite mesaj.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul