am nevoie urgent de un psiholog, sufar de depresie, cred
stau inpreuna cu sotu meu in austria, nu cunosc limba, asa ca nu am posibilitatea sa merg aici la psiholog., depresia pe care o am, am impresia ca imi distruge casnicia, cea ce nu imi doresc, va rog ajutati-ma !!! credeti ca ar fi un psiholog care sa vrea sa trateze prin internet, binenteles contracost?
6 comentarii
bubu_89 are dreptate, adreseazate unui psihiatru, psihologul nu face nimic decit sa iti dea nishte sfaturi, care deseori nu ajuta cu nimic...
sant terapeut. va rog dati mai multe detalii.-.nicolae voicu.bucuresti. sau prin intermediul acestui forum. cu doriti.
in primu rand va multumesc ca mi-ati raspuns, nu stiu ce ar cam trebui sa spun pt a va ajuta sa va dati seama ce se intampla.dar cert e ca mi-am cam pierdut cheful de viata, au fost si 3 saptamani in care nu am iesit afara din casa, a inceput sa imi fie frica de orce, mai ales seara sunt ingrozita cand sunt singura, imi e frica sa conduc cea ce inainte imi placea la nebunie,..., ma enervez repede, si plang din orce...cea ce ma doare e ca inainte eram exact invers,.., acum parca as astepta sa mor, obosesc repede si toata ziua stau pat.
sunati-ma daca puteti.va pot da sfaturi mai detaliate si ce ar trebui facut. aveti tel meu
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15depresie
- 1Depresie sau tristete?
- 46Exista un handicap al varstei de 40 de ani?
- 8despartire, inceput depresie
- 12Sindrom anxios depresiv
- 4este sau nu indicat metronidazolul daca am avut depresie?
- 3Sufar de depresie de aproximativ un an
- 17Se poate muri din aceasta boala? depresie, anexietate, atacuri de panica..
- 11nascuta in corpul gresit sau am probleme mintale
- 9sa fie de la anxietate?
- 4tratament cu cipralex pentru depresie de un an
- 1Seroxat combinat cu alcool
- 3antidepresive
- 2Caut psihoterapeut bun in ploiesti
- 14Anxietate cu stări depresive, am nevoie de susținere și de niște sfaturi
- 10Ma lupt cu depresia
- 6Opinii tratament in urma unei depresii usoare
- 6Trec printr-un episod de depresie bipolara?
- 1Am nevoie de ajutorul vostru urgent. Mama are depresie, narcisism sever și multe alte probleme
- 2Depresie
Mai multe informații despre: Depresia psihoterapia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: