tulburarare bipolara de tip depresiv

am fost diagnosticata acum 4 ani, insa am luat un an pastile, dupa care 4 ani nu am avut nimic, insa acum boala a recidivat si ma simt mai rau ca niciodata.nu am chef de facut nimic, as sta numai in pat, ies foarte rar afara, nu ma mai aranjez, imi e foarte greu sa ma imbrac, ceea ce inainte faceam cu usurinta acum mi se pare extrem de greu.nu am nici un sentiment nici de mila nici de iubire, igiena personala o fac foarte greu, insa nu mai simt acea stare de prospetime, nu mai am credinta in dzeu, sunt casatorita, insa nici placerea sexuala nu o mai simt.mentionez ca iau tratament cu cymbalta si caramanzapina.oare imi voi mai reveni vreodata?va multumesc
2 comentarii

Buna seara. Este necesar sa anuntati psihiatrul pentru orice modificare a starii dvs. Psihoterapia va poate ajuta pe termen lung pentru a va stabiliza o stare de bine.
Toate cele bune.
Toate cele bune.

tratamentul medicamentos ajuta foarte mult.urmati-l.
Recomanda un Psihoterapeut sau cauta unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 2500 de terapeuti din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor psihologice, cititi recomandari, va puteti programa online. In plus, exista o sectiune cu o multime de articole interesante si teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 2500 de terapeuti din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor psihologice, cititi recomandari, va puteti programa online. In plus, exista o sectiune cu o multime de articole interesante si teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10hipertensiune
- 2Depresie anxioasa
- 71depresie, anxietate, fobie sociala, atacuri de panica
- 12nu stiu care ar fi solutia: am o forma de schizofrenie reziduala sau partial recuperata
- 9stare de epuizare psihica si fizica
- 27cum pot trece peste depresia provocata de despartirea de ea?
- 9Tulburare bipolara
- 4sindromul depresiv?
- 19Cum este cipralex comparativ cu seroxat?
- 5Stresul reprezintă principala cauză de apariţie a depresiei
- 6Probleme de memorie, vorbire si coordonare
- 2tulburare de memorie
- 1cred ca aproape toata viata am avut depresie
- 6Depresie. Posibilitatea de a lua carnetul de conducere
- 3sufera de anxietate si depresie
- 0Metode ultramoderne de tratare a anxietatii (cu sau fara AP) si depresiei
- 9Sunt adolescent si ma simt foarte singur si melancolic
- 2depresie sau alzhaimer?
- 4Depresie grava
- 1Tulburare bipolara
Mai multe informații despre: Depresia Tulburarea bipolara