am o intarziere de menstruatie de o saptamana

Nu mai inteleg ce e cu mine, am o intarziere de menstruatie de o saptamana, acum 2 zile am avut dureri abdominale ca atunci cand trebuie sa-mi vina menstruatia dar nu mi-a venit si nu am nici un semn ca imi va venii, iar azi dimineata mi-a curs sange din nas. Nu ma-m lovit, nu am facut nimic pt ca abea ma trezisem. Ce se intampla cu mine ? Va rog din tot sufletul sa ma ajutati.
8 comentarii

Exista cumva posibiliatatea unei sarcini?Daca da fa-ti un test de sarcina.

daca sti ca nu esti insarcinata, exista si modificari hormonale, oricarui femei i se poate intampla in anumite perioade, indicat ar fi sa-ti faci niste analize hemoleucograma, sideremie, calciu.Oricum daca iti intarzie menstruatia mai mult de cat trebuie mergi imediat la medic, mai ales ca iti curge sange din nas.

Nu cred sa fie o sarcina ca am facut in a doua zi de intarziere un test si nu au iesit doua linii... azi ma duc sa fac o ecografie ca dupa calculele dr. meu cu calendarul cica am 10 zile de intarziere... oricum va multumesc din suflet, va pupic si toate cele bune

Nu este o sarcina... Este vb de un afurisit de chist de care trebuie sa ma operez de urgenta... Eu va multumesc pt sfaturile voastre si sper sa ne mai auzim, va pupicesc.

atentie!nu toate chisturile necesita interventie.

ti se intampla des sa intarzie?ca mie, spre exemplu, mi a intarziat luna asta 3 saptamani.am fost la medic si mi a spus ca am niste chisturi cat o unghie mare, dar nu mi a spus nimic sa ma operez sau nu.te rog zi mi si mie cum faci!

scuze ! am uitat sa ti spun insanatosire grabnica!sper sa fie bine.

Buna, pai la mine nu e vb de un chist cat o unchie... are vreo 6 cm... si de 4 luni am inceput sa am ciclu la 6 saptamani... si depinde si daca tratamentul da rezultat, eu fac tratamente de 2 ani si ceva si degeaba puls ca mai vreau si un bebe si nu pot sa raman din cauza lor ... Va poop

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ciclu neregulat
- 5am o problema?
- 3de vreo 2 ani am ciclu neregulat
- 1imi este greu sa identific perioada fertila. Este vreo sansa sa ramin insarcinata?
- 56mi-a intarziat ciclul 6 zile
- 1Intarzierile menstruatiei
- 8Menstruatie întârziată..de ce?
- 0sunt îngrijorată din cauza ca nu mi-a venit menstruatia
- 0Intarziere menstruatie
- 4As fi putut ramane insarcinata?
- 2Ajutor! Intarziere? Sarcina ? Sau boala?
- 3Menstruatie intarziata cu 7 zile -teste negative
- 0Întârziere 20 zile. Teste negative
- 1Menstruație
- 0Simptome de sarcina sau anexita?
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
- 2Lipsa menstruatiei, interpretare test sarcina, simptome.
- 0Intarziere menstruala
- 0întârziere menstruație
- 1Sindromul ovarelor micropolichistice
Mai multe informații despre: menstruatia intarziata Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: