Am o problema

05-06-2011
aLLexeEe
Nu este medic/terapeut
aLLexeEe
Acum o luna am avut o problema. simteam stari de lesin, ma ardea pieptul, ameteli si a trebuit sa ma internez.. acolo la spital am avut asa cam 2-3 si nu mi s-au dat medicamente, abea dupa a 3-a zi mi-au dat un medicament numit "VagoStabyl" Dupa ce m-am externat nu au mai fost probleme, dar persista problema cu respiratia.. Simteam ca nu imi ajunge aerul care-l respis. Mereu simteam o nara infundata, iar cealalta putin infundata dar foarte putin, sau amandoua pe jumatate infundate. Acum 2 zile am mai avut un atac de panica, sau asa se numeste cred..si simteam un nod in gad si problema cu respiratul.. La spital am fost diagnosticat cu "tulburari emotionale". Tin sa precizez ca sunt baiat si am 16 ani. As dori un raspuns cand mai curand daca se poate.. ma tot macina aceasta problema si vreau sa o rezolv cat mai repede..
3 comentarii
0
05-06-2011, ora 21:20
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
aceasta problema se rezolva numai daca iti schimbi gandirea, modul de alimentatie si de viata
somn mult, hidratare suficienta cu apaq plata si ceaiuri, fara acidulate si energizante.
mancare sanatoasa de 3-4 ori pe zi.. cu multe legume, cruditati sau salate cu ulei...
Ginseng 1 fiola dimineata
polen 1 lingurita cu miere de albini dimineata la ceai
0
06-06-2011, ora 09:01
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Te sfatuiesc sa fac cateva sedinte de psihoterapie. Te vor ajuta in gestionarea starilor tale de anxietate si in plus se poate vedea ce cauze au dus la aceste stari, pentru a le elimina pe viitor. E ok si Vagostabylul, e un preparat din plante, cu calciu si magneziu.
0
08-06-2011, ora 18:56
aLLexeEe
Nu este medic/terapeut
aLLexeEe
Am facut cursuri de psihologie, dar am renuntat pentru ca mi se parea prea mult 70 lei/40 minute. apa beau foarte multa, mananc destul de bine dupa parerea mea, acum fac o cura de calmogen timp de o luna si folosesc nasonex pentru nas si vitamina A pentru gad deoarece un medic orl mi-a spus ca am mici iritatii. Sper sa-mi revin si incerc sa-mi schimb gandirea. Daca mai aveti ceva sfaturi v'as ruga sa mi le dati
Adaugă un comentariu / răspuns