Am observat o pata, alba, cam cat o unghie pe un perete lateral al gatului, cred ca e candidoza
Buna, astazi in timp ce ma uitam in gatul meu sa vad daca mai este rosu am observat o pata, alba, cam cat o unghie pe un perete lateral al gatului, cred ca este o canditoza, acum 3 zile am fost la spital avand gatul praf din cauza bauturilor reci, doctorul mi.a dat o reteta in care era antibioticul augmentin, am citit prospetul in care scria candidoza reactie adversa si cred ca asa am facut.o... nu am mai avut niciodata o buda sau o ciuperca in mine este dezgustatoare si vreau sa scap cat mai repede de ea... am facut gargara cu bicarbonat de sodiu (am inteles ca este bun impotrica candidoza, la fel ca usturoiu) ca sa nu se intinda...
Va rog frumos sa.mi spuneti cum o pot trata si ce face aceasta ciuperca sau fung.
Multumesc!
Va rog frumos sa.mi spuneti cum o pot trata si ce face aceasta ciuperca sau fung.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15Am facut o analiza a secretiei linguale si mi-a iesit candida
- 3candida sau stafilococ auriu?
- 5stafilococ auriu si candida in gat
- 7buze crapate si cavitatea bucala alba pe dinauntru
- 23candidoza cam de 10 ani
- 9Candidoza bucala aparent usoara
- 6gat ciudat, tuse si zgomote din gat sau stomac
- 3limba imi este alba branzoasa, dar nu in totalitate, ci doar de la jumatatea limbii inspre stomac
- 3Candidoza faringiana
- 1tratament candida orala
- 4micile umflaturi pe care le simt in gat..provin de la candida?
- 3am o limba incarcata mai ales dimineata cand ma trezesc si ca am unele pete albe in lateral pe limba
- 63am fost diagnoticata cu faringoamigdalita si candida bucala
- 1candida bucala bebe
- 4Cariile și candidoza
- 0Candidoza orala persista. Bebe 1 an
- 2Saliva vâscoasă
- 1Prurit anal - am dezvoltat candidoza bucala și nu mai pot scăpa de ea
- 3Candida bucala
- 5Candida bucala, sau ce poate fi?
Mai multe informații despre: Candidoza orala candidoza bucala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: