Am probleme cu inima?

03-01-2011
Oana 91
Nu este medic/terapeut
Oana 91
Buna ziua!Am 19 ani si dupa o perioada cam stresanta am inceput sa am tot felul de simptome ciudata:tahicardie, lipsa aerului, frica de iesit neinsotita si frica sa nu fac infarct(asta poate si din cauza faptului ca bunica mea a suferit unul in urma cu ceva timp).Am facut EKG-ul de 3 ori si nu a iesit nimic suspect, in schimb de cateva zile mi se intampla ca de 2-3 ori pe zi, in special seara, sa am in momentul respiratiei ca niste spasme sau gaze in partea inimii si imi dau senzatia ca aerul nu ajunge acolo unde trebuie.Avand in vedere ca in fiecare zi ma plang de cate ceva si ca de fiecare data cand merg la medic...nu am nimic, nici eu nu stiu ce sa mai cred.Ce pot fi aceste"gaze" sau spasme?Va multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici