Am schizofrenie paranoida de 5 ani si am o intrebare

Fumatul amplifica cumva simptomele schizofreniei? fumez un pachet de tigari pe zi aproape doua si mai beau si cafea multumesc
2 comentarii

Cafraua si tigarile agita și blochează receptorii nicotinici

Da, agravează boala, de fapt fumatul si consumul de substanțe provoacă schizofrenia. Multi pacienți schizo fumează sau consuma stimulente, chiar droguri. Renunta la ele si iti cresc șansele considerabil sa te vindeci.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8E posibil ca diagnosticul de schizofrenie sa nu fie corect?
- 21O viata scindata...experienta schizofreniei
- 6curs de califcare special pentru persoane cu handicap
- 5Care este diagnosticul corect?
- 6Ce as putea sa fac?
- 19Schizofrenie si anxietate?
- 71Schizofrenie paranoida cod diagnostic 312
- 5Schizofrenie paranoida...Exista sanse de angajare?
- 2Am schizofrenie
- 3Pentru cei cu schizofrenie/paranoia
- 5Schizofrenie paranoida cronica sau depresie majora
- 1Pensie de boala
- 6Glucoza pentru schizofrenie paranoida
- 10Atac de panica ce durează foarte mult, ore întregi si nu mai trece nici acum??
Mai multe informații despre: schizofrenia paranoida