Cum beneficiez de pensie de gradul III?

Salutare,
Anul trecut am fost diagnosticat cu schizofrenie paranoidă și m-am pensionat pe caz de boala și mi s-a pensie de gradul II, fără drept de muncă. Cum fac să beneficiez de pensia de gradul III cu drept de muncă de 4 ore? Trebuie să cer la comisie și mi se dă? Așa de simplu este? Sau care este procedura? Mulțumesc anticipat!
Anul trecut am fost diagnosticat cu schizofrenie paranoidă și m-am pensionat pe caz de boala și mi s-a pensie de gradul II, fără drept de muncă. Cum fac să beneficiez de pensia de gradul III cu drept de muncă de 4 ore? Trebuie să cer la comisie și mi se dă? Așa de simplu este? Sau care este procedura? Mulțumesc anticipat!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8E posibil ca diagnosticul de schizofrenie sa nu fie corect?
- 12dificultate de a face orice, izolare si lipsa de rabdare
- 2schizofrenie paranoida
- 15Schizofrenie paranoida - spuneti-mi va rog, ce sa fac?
- 6curs de califcare special pentru persoane cu handicap
- 5Diagnostic greșit!
- 1Efecte secundare tratament
- 2Am schizofrenie paranoida de 5 ani si am o intrebare
- 15Schizofrenie Paranoida
- 6Ce mai luati pentru schizofrenie paranoida?
- 3Ce tratament urmati sau ati urmat persoanele cu schizofrenie paranoida?
- 5Leponex sau Abilify?
- 4Numai pot.sunt la capatul puteriilor
- 42Schizofrenie paranoida
- 2Exista cod de diagnostic pentru schizofrenie paranoida ?
- 4Pensie de handicap pentru schizofrenie paranodia
Mai multe informații despre: schizofrenia paranoida