Intrebarea mea este daca scurgerea aceasta este menstruatia?

18-04-2015
alexa86
Nu este medic/terapeut
alexa86
Buna ziua. Pe data de 12 aprilie am avut un contact sexual in urma caruia s-a rupt prezervativul. desi stiam ca sansele de a ramane insarcinata erau mici, deoarece pe 16 aprilie urma sa imi vine menstruatia, am decis sa iau Escapelle. pe data de 15 am inceput sa am niste scurgeri rosii, ca la menstruatie, nu maronii. de atunci, pana azi, 18 aprilie, tot aceleasi scurgeri rosii le am. mentionez ca de pe data de 15, am inceput sa iau si anticonceptionale, deoarcere am considerat ca este menstruatie si am vrut sa evit pe viitor problemele cu ruperea prezervativului. Intrebarea mea este daca scurgerea aceasta este menstruatia? sau daca defapt este spottingul acela despre care am citit ca apare dupa administrarea escapelle, o sa mai vina si menstruatia luna asta? si daca nu e menstruatie am gresit ca am luat anticonceptionale? Multumesc anticipat!
1 comentarii
0
19-04-2015, ora 16:38
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
1. Anticonceptionalele si pilula de a doua zi produc dereglari hormonale de nu mai stii ce e spoting si ce e ciclu care de fapt nu mai e deloc, pt ca ovulatia nu se mai produce si apare totusi o sangerare artificiala.

2. Anticonceptionalele si pilula de a doua zi produc avorturi hormonale (anticonceptionalele cam 2 avorturi hormonale pe an, fara ca mama sa stie) cu efecte foarte grave in viata cuplului de mai tarziu.

3. Au foarte multe efecte secundare. Citeste aici. In anumite tari unele anticonceptionale care se mai vand la noi au fost retrase pentru ca au omorat femei tinere, sub 30 de ani.

http://forum.romedic.ro/prod/Marturii_despre_anticonceptionale_083575.html
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Menopauza
  • Menarha - prima menstruatie
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  • Secrețiile vaginale
  • Scurgere vaginală - ce e normal și ce nu
  •