se pot contacta boli prin epilare cu ceara refolosita in zona inghinala?
In primul rand vreau sa intreb daca se pot contacta boli prin epilare cu ceara refolosita in zona inghinala. Eu m-am epilat acum 3 zile si de atunci am o scurgere alba, branzoase si relativ uscata. Mentionez ca dupa epilat am facut imprudenta de a da cu unguent Clorotrimazol, care a doua zi am vazut ca expirase. Ma gandesc ca poate fi si de la acela. Si acum am usturimi la urinare si un discofort in acea zona. Am facut spalaturi cu ceai de galbenele si scurgerea nu mai este abundenta, ci foarte putin.
Multumesc!
Multumesc!
5 comentarii
Scurgerea banuiesc ca provine din vagin, iar in vagin nu cred ca v-ati epilat! In concluzie, daca nu ati avut un contact sexual neprotejat, ati putea avea o candidoza vaginala.
Daca nu am avut ? Candidoza vaginala nu se poate lua prin contact sexual?
In cazul unei cistite sau o raceala ( am usturimi la urinat si dinconfort, urinez des) pot avea si scurgeri vaginale?
Sau in cazul unei raceli.. exista aceste scurgeri?
Multumesc!
In cazul unei cistite sau o raceala ( am usturimi la urinat si dinconfort, urinez des) pot avea si scurgeri vaginale?
Sau in cazul unei raceli.. exista aceste scurgeri?
Multumesc!
Candidoza vaginala poate aparea in afara unui contact sexual, ca urmare a unui tratament antibiotic sau a unui exces de igiena locala.
Candidoza trece de la sine sau este nevoie neparata de un tratament? Va intreb pentru ca mi se pare ca deja am scapat de ea.
Daca tot este vorba de igiena.. Cat de des este recomandat sa se faca spalaturi vaginale? Eu fac asta zilnic sau de doua ori pe zi. Este bine?
Daca tot este vorba de igiena.. Cat de des este recomandat sa se faca spalaturi vaginale? Eu fac asta zilnic sau de doua ori pe zi. Este bine?
Candidoza poate sa se vindece si spontan.
Spalaturi vaginale nu este recomandat sa faceti ! Puteti sa va spalati la exterior de cate ori pe zi doriti dvs, insa evitati sapunurile sau gelurile cu putere antiseptica mare deoarece pot cauza dezechilibre la nivelul florei microbiene saprofite favorizand aparitia candidozei. Puteti utiliza apa calda si bicarbonat de sodiu alimentar, o ligurita la o cana cu apa.
Spalaturi vaginale nu este recomandat sa faceti ! Puteti sa va spalati la exterior de cate ori pe zi doriti dvs, insa evitati sapunurile sau gelurile cu putere antiseptica mare deoarece pot cauza dezechilibre la nivelul florei microbiene saprofite favorizand aparitia candidozei. Puteti utiliza apa calda si bicarbonat de sodiu alimentar, o ligurita la o cana cu apa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2scurgere alba
- 35scurgere alba, urat mirositoare - penis
- 6usturimi urinare
- 9boala genitala
- 4dupa ce am terminat blisterul, am o scurgere mai intensa
- 1Scurgere rozalie la 2 zile dupa ovulatie
- 5umflaturi si mancarimi vaginale + scurgere urat mirositoare
- 5usturimi urinare si ejaculare precoce
- 2Urinarea este imposibila in timpul erectiei?
- 3dupa primul act sexual mi-au aparut scurgeri transparente
- 4ma confrunt cu scurgeri vaginale albe, cremoase, dar nu tot timpul
- 0Usturime puternica la urinat
- 3Scurgeri vaginale abundente
- 7vreau un copil...ajutor!!!!
- 2imi ofera cineva un raspuns? cand urinez am senzatia ca urinez incomplet
- 1Problema urgenta! urinari frecvente insotite de usturimi si disconfort
- 2Iritare penis
- 1Candidoza?
- 1Infectie urinara
- 5Ajutați-mă!!!! cînd urinam la urmă mă ustura și mirosea urît
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale Epilarea inghinala usturimea la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: