de vreo 2 luni am scurgeri foarte abundente si urat mirositoare
de vreo 2 luni am niste scurgeri foarte abundente si foarte foarte urat mirositoare de culoare galbe verzui si in plus simt mancarimi si usturimi locale in zona vaginului...am programare la ginecolog in 3 zile mi-e si rusine sa-i spun simptomele si mi-e teama ce ar putea fi si cat de greu /lung este tratamentul...va multumesc
5 comentarii
si eu am avut aceleasi simptome.diagnosticul vaginita fati curaj si dute la doctor nu poti sta asa. bafta
va multumesc pt raspuns foarte mult.sanatate multa
DACA ITI ESTE RUSINE ATUNCI INCHIDE OHII SI GINDESTETE CA VORBESTI CU UN BUN PRIETEN/SAU PRIETENA.SUCCES
buna.dupa intreruperea anticonceptionalelor am observat niste scurgeri urat mirositoare, care ma deranjau din ce in ce mai mult, chiar dak ma spal f des, si chiar in timpul actului sexual, ele revin.
am fost la ginecolog, am fc analize, cik a iesit totul negativ, k e de bine, si k nu am nimic.si totusi acele scurgeri de la c provin?.fiind pt pirma oara la doctor, nu am pus f multe intrb.mi-a dat si un tratament...Cervugid ovule, pt vaginita.trebuie sa incep tratamentul, dar ma intrb, asta e solutia pt aceste scurgeri?va rog un rasp, cv sa ma lamuresc.multumesc!
am fost la ginecolog, am fc analize, cik a iesit totul negativ, k e de bine, si k nu am nimic.si totusi acele scurgeri de la c provin?.fiind pt pirma oara la doctor, nu am pus f multe intrb.mi-a dat si un tratament...Cervugid ovule, pt vaginita.trebuie sa incep tratamentul, dar ma intrb, asta e solutia pt aceste scurgeri?va rog un rasp, cv sa ma lamuresc.multumesc!
trebuie sa faci cu examen de secretie vaginala pentru a vedea ce anume este acolo
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am niste mancarimi in zona genitala, iar daca ma scarpin ma ustura si cand urinez parca ma arde
- 4usturimi si senzatie de arsura in interiorul vaginului, durere la penetrare profunda
- 3mancarime insuportabila in zona genitala
- 2Mancarimi in zona pubiana
- 2mancarimi si scurgeri vaginale
- 4este o problema sau nu?
- 3scurgeri abundente fara infectie
- 3Mancarimi in zona genitala
- 6am usturimi cand fac sex
- 7spotting LOGEST
- 7Sa ma duc la ginecolog ?Ce am...
- 3mancarimi la 2-3 zile dupa dezvirginare
- 3Alergie la produsele de igiena intima?
- 4Mancarime in zona genitala
- 6foarte uscata in zona genitala, umflat, rosu, ma mananca, ma ustura si ma jeneaza cand merg
- 9Bube zona genitala
- 5un fel de carne crescuta langa capul penisului
- 0Interpretare analize secretii vaginale
- 4Dureri/arsuri piele penis jumatatea superioara
- 1Infecție urinară
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale mancarimile in zona genitala scurgere albicioasa abundenta usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: