am scurgeri albicioase, urat mirositoare si usturimi
Buna ziua. Eu am scurgeri albicioase, urat mirositoare si usturimi se poate de spus si dureri, in timpul actului sexual. Am fost la medic si mia spus ca am o infectie, sunt prezenti prea multi coci.Puteti sa imi dati un sfat sau un tratament?
3 comentarii
Si medicul nu ti-a dat nici un tratament? Sa faci spalaturi vaginale cu tantum rosa cu ajutorul irigatorului, te vor ajuta sa cureti zona si sa nu mai simti acea usturime. Nu ti-a facut analiza de secretie medicul?
Da mia facut analiza de secretie si mia scris ca epiteliu-moderat; leucocite-12-14 inciv; microflora- coci multi; tricomonas- abs; gonococi- abs; celule cu caracter de atepie- gardurella vaginalis(+).Si mia spus ca sa mai dau niste analize dar ele sunt foarte costisitoare si eu nu cred ca sunt ele chiar asa necesare, eu cred ca ea mia dat aceasta indreptare doar ca sa cistige niste bani, fiindca numi raspundea nimic concret la intrebarile mele.
Sa faci spalaturi vaginale cu tantum rosa intre timp si cu analizele mergi la alt medic ginecolog si cere o parere si un tratament.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2arsuri genitale
- 5e o infectie genitala?
- 3scurgeri vaginale cu cateva zile inainte de menstruatie
- 5de vreo 2 luni am scurgeri foarte abundente si urat mirositoare
- 4Am si eu niste probleme si as dori sfatul unor medici ginecologi si, sau urologi.
- 10Usturime a capului penisului
- 12scurgere vaginala
- 4am nevoie de un raspuns!!
- 3insarcinata in saptamana 38 si scurgere lichid (parca as fi facut pipi in pantaloni)
- 4scurgere vaginala galbena
- 10scurgere albicioasa si durere in timpul actului sexual
- 6Probleme in timpul actului sexual! Help me!
- 4Scurgere ciudata
- 9Bube zona genitala
- 1usturime genitala
- 1Usturime in timpul contactului sexual! Help!!!
- 0Usturimi vaginale
- 1Usturime in zona intima
- 0Usturime fara mancarimi intre labii
- 4Vaginita sau vaginoza de care nu scap!
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: