am scurgeri albicioase, urat mirositoare si usturimi
Buna ziua. Eu am scurgeri albicioase, urat mirositoare si usturimi se poate de spus si dureri, in timpul actului sexual. Am fost la medic si mia spus ca am o infectie, sunt prezenti prea multi coci.Puteti sa imi dati un sfat sau un tratament?
3 comentarii
Si medicul nu ti-a dat nici un tratament? Sa faci spalaturi vaginale cu tantum rosa cu ajutorul irigatorului, te vor ajuta sa cureti zona si sa nu mai simti acea usturime. Nu ti-a facut analiza de secretie medicul?
Da mia facut analiza de secretie si mia scris ca epiteliu-moderat; leucocite-12-14 inciv; microflora- coci multi; tricomonas- abs; gonococi- abs; celule cu caracter de atepie- gardurella vaginalis(+).Si mia spus ca sa mai dau niste analize dar ele sunt foarte costisitoare si eu nu cred ca sunt ele chiar asa necesare, eu cred ca ea mia dat aceasta indreptare doar ca sa cistige niste bani, fiindca numi raspundea nimic concret la intrebarile mele.
Sa faci spalaturi vaginale cu tantum rosa intre timp si cu analizele mergi la alt medic ginecolog si cere o parere si un tratament.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5o scurgere galbuie si cateodata e spre verde
- 4Am si eu niste probleme si as dori sfatul unor medici ginecologi si, sau urologi.
- 4am usturimi in zona genitala
- 4problema in zona genitala
- 3am luat pastila de a doua zi si nu am avut acea scurgere
- 3scurgere maro inchis!!!
- 4Usturimi, mancarimi, arsuri ale uretrei.
- 6Inceputul vietii sexuale: dureros si urat
- 0usturimi genitale si alergie
- 7Probleme dupa avort... nu am avut sangerare deloc dupa doar in ziua respectiva foarte putin
- 2Am scurgeri abundente in timpul sexului
- 2De cateva luni am usturimi si arsuri in zona genitala
- 1urgent !cistita, scurgere ciudata galbena cu tenta spre verde care miroase groaznic
- 5Poate fii vorba despre o sarcina?
- 1Inelul contraceptiv - usturimi si mâncarimi
- 2usturime în zona vagin cred
- 2usturimi vaginale
- 2Usturimi la contactul sexual de 2 ani !!
- 0Usturimi vaginale dupa actul sexual
- 4Vaginita sau vaginoza de care nu scap!
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: