am scurgeri albicioase, urat mirositoare si usturimi
Buna ziua. Eu am scurgeri albicioase, urat mirositoare si usturimi se poate de spus si dureri, in timpul actului sexual. Am fost la medic si mia spus ca am o infectie, sunt prezenti prea multi coci.Puteti sa imi dati un sfat sau un tratament?
3 comentarii
Si medicul nu ti-a dat nici un tratament? Sa faci spalaturi vaginale cu tantum rosa cu ajutorul irigatorului, te vor ajuta sa cureti zona si sa nu mai simti acea usturime. Nu ti-a facut analiza de secretie medicul?
Da mia facut analiza de secretie si mia scris ca epiteliu-moderat; leucocite-12-14 inciv; microflora- coci multi; tricomonas- abs; gonococi- abs; celule cu caracter de atepie- gardurella vaginalis(+).Si mia spus ca sa mai dau niste analize dar ele sunt foarte costisitoare si eu nu cred ca sunt ele chiar asa necesare, eu cred ca ea mia dat aceasta indreptare doar ca sa cistige niste bani, fiindca numi raspundea nimic concret la intrebarile mele.
Sa faci spalaturi vaginale cu tantum rosa intre timp si cu analizele mergi la alt medic ginecolog si cere o parere si un tratament.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4scurgere albicioasa cu miros urat, foarte urat
- 2scurgere vaginala
- 3am niste mancarimi in zona genitala, iar daca ma scarpin ma ustura si cand urinez parca ma arde
- 4Am si eu niste probleme si as dori sfatul unor medici ginecologi si, sau urologi.
- 3am mancarimi in zona genitala la exterior langa labii si scurgeri alb-galbui
- 3scurgeri vaginale albicioasa cu un miros mai neplacut de cateva luni
- 4infectie in gat si scurgere galbuie
- 5control ginecologic si analiza pentru clamidia a iesit pozitiva
- 3infectie?
- 2scurgere vaginala foarte groasa
- 1Scurgeri vaginale singerii
- 4scurgere albicioasa cand urinez...
- 11simptome la nivel genital
- 1Usturime in timpul contactului sexual! Help!!!
- 1Roseala pe chiloti
- 6Infectie sau bts?
- 0Usturime la contact
- 0Sarcina 38 de saptamani +usturimi
- 1Ajutor!!! mâncărimi și arsuri îngrozitoare în zona genitala
- 3Secretie vaginala fetita 11 ani
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: