colul uterin.. scurgere vagina + candidoza
am fost la un medic si a zis sa ma cauterizez ca am rana pe col...am fost la altul si mi-a zis ca am scurgere si candidoza..mi-a dat un tratament si a zis ca m-am vindecat si l-am intrebat de rana si mi-a zis ca nu am. Oare pot sta linistita acum? (mentionez ca ptimul medic mi-a zis de cauterizare inainte sa imi faca testul papanicolau)
3 comentarii
am o rana pe col de cativa ani.acum un an am avut tricomonas si candida m-am tratat dar rana a ramas si mi s-a recomandat cauterizare...as vrea sa stiu de ce nu s-a vindecat si rana caci tratamentul a fost destul de lung.oare e bine ca fac cauterizarea??ar avea rost sa continui cu tratament??VREAU SA SCAP DE RANA PE COL!!!
am o intrebare- in urma cu o luna am facut un babespapanicolau iar ca raspuns a fost: Frotiu LG- SIL, si am primit de la mediul ginecolog urmatorul tratament: injectii cu plidin timp de 5 zile cate doua fiole, Klion si spalaturi vaginale cu Tamton Rosa- as vrea sa stiu exista vreo rana pe col? iar ovulele mi- au fost recomandate sa le i-au inainte de spalaturi. Cum se procedeaza cu tratamentul as vrea sa-l urmez in ordinea corecta.
Multumesc mult
Multumesc mult
am si eu nevoie de un raspuns!! ma poate ajuta cineva?
merci mult
merci mult
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cancerul de col uterin
- 3cancer de col uterin
- 20rana pe col sau nu!
- 3de cateva zile am obs ca am o scurgere precum gelatina
- 2Nizoral tablete pentru candidoza
- 3candidoza de care nu mai scap
- 3scurgere ca o spalatura de mate
- 3colposcopie+examen secretii de col
- 4am descoperit o rana pe col... Ce presupune recuperarea dupa conizatie?
- 4Candida flucovim 10 zile
- 5Nu mai scap de candida vaginala
- 5rezultat analiza cultura col
- 9Candida genitala - tratament
- 5basicute pe col
- 5Formatiune col uterin
- 12Tratamentul pt candidoza cat timp dureaza?
- 2ulei de cimbru impotriva candidei
- 1Candida genitala
- 4Pete albe penis
- 0Rana col uterin
Mai multe informații despre: Candidoza genitala Scurgerile vaginale Rana pe col colul uterin tratament pentru candidoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: