Scurgeri vaginale
Buna seara! Am niste secretii cateodata branzoase, alteori albicioase.Medicul de familie spune ca e posibil sa fie candida, dar nu am mancarimi si nici usturimi (precizez ca sunt fata mare). Nu as vrea sa ajung la ginecolog.Ce ar putea fi? Astept cu interes raspunsul dvs si multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna ziua,
fara sa ajungeti la un medic ginecolog pentru a face o analiza din secretia vaginala este imposibil sa va dea cineva un diagnostic din descriere virtuala, aceleasi simptome pot avea mai multe diagnostic, va recomandam sa consultati un medic ginecolog si sa efectuati un examen de secretie vaginala,
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
fara sa ajungeti la un medic ginecolog pentru a face o analiza din secretia vaginala este imposibil sa va dea cineva un diagnostic din descriere virtuala, aceleasi simptome pot avea mai multe diagnostic, va recomandam sa consultati un medic ginecolog si sa efectuati un examen de secretie vaginala,
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2test papanicolau + secretie
- 4infectie in gat si scurgere galbuie
- 5secretii vaginale alb-verzui + dureri in timpul actului sexual
- 4secretia vaginala, de cateva luni nu ma simt bine in timpul actului sexual
- 6Secretii vaginale - analize
- 5interpret.analize: test babes papanicolau; secretie vaginala
- 6secretie vaginala
- 6E posibil sa fiu insarcinata sau e vorba de vreo infectie vaginala?
- 4interpretare examen secretie vaginala
- 4secretie maronie
- 4Avort medicamentos, uter retrovers, scurgeri de o saptamana
- 1urgent !cistita, scurgere ciudata galbena cu tenta spre verde care miroase groaznic
- 1secretii vaginale cu sange
- 0scurgeri de sange la ovulatie, menstruatie intarziata
- 1Interpretare analize secretie vaginala
- 1Vaginita in sarcina
- 1Candidoza?
- 3Secreție vaginală
- 1Scurgere vaginala
- 1Cred ca am o infecție vaginala
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale Secretiile vaginale Secretiile vaginale anormale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: