Am uitat o pilula
Buna sear!Va rog sa-mi dati un raspuns pt ca nu stiu ce sa fac.In ziua a 7-a din prima saptamana am uitat sa iau pastila si am observat a doua zi cand trebuia sa o iau pe a 8, in ziua acceea, adica a 8 am avut si contact sexual.
2 comentarii
nu ai pe prospectul pastilelor scris ce tb sa faci daca ai uitat o pilula? respectiv daca era asigurata protectia sau nu.
eu stiu ca la yasmin, cele pe ceare le-am luat eu, scria ca daca ai uitat o pastila in prima saptamana ai nevoie de protectie suplimentara.
eu zic sa citesti prospectul si daca tot ai nelamuriri mergi sau suna medicul care ti le-a prescris sa te lamureasca.
eu stiu ca la yasmin, cele pe ceare le-am luat eu, scria ca daca ai uitat o pastila in prima saptamana ai nevoie de protectie suplimentara.
eu zic sa citesti prospectul si daca tot ai nelamuriri mergi sau suna medicul care ti le-a prescris sa te lamureasca.
ia le cum trebuie inclusiv pe cea pe care ai uitat o adik ai vazut ai si ljuat o si pe celelalte in continuare la ora care trebuia. protejeaza te suplimetar 7 zile.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am uitat o pastila!!
- 6marvelon 28 - am uitat o pastila
- 3pilula uitata in cea de a doua saptamana.
- 4am uitat pastila si am luat-o dupa 11 ore
- 1pilula uitata si raceala
- 9sex neprotejat si pilula uitata = sarcina?
- 0Prima pastila din blister uitata...sunt insarcinata?
- 4Uitat Logest!
- 0am uitat pastila 7 din blisterul yasmin
- 1Pastila uitata, exista vreun risc de a ramane insarcinata?
- 0Ajutați-mă!! Am uitat sa iau pastila 11, 12 din folia de anticonceptionalele
- 0Anticoncepționale YAS
- 0Uitarea unei pastile Belara
- 3Ajutați-mă - am uitat sa iau anticonceptionale
- 0Urgeeent va rooog - Am uitat sa iau pastila de tri relog
- 1Pastila uitată
- 0Pilula uitata dupa cele 7 zile de pauza
- 0Uitare pastila
- 0Pilula contraceptiva pierduta
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: