Am uitat o pilula
Buna sear!Va rog sa-mi dati un raspuns pt ca nu stiu ce sa fac.In ziua a 7-a din prima saptamana am uitat sa iau pastila si am observat a doua zi cand trebuia sa o iau pe a 8, in ziua acceea, adica a 8 am avut si contact sexual.
2 comentarii
nu ai pe prospectul pastilelor scris ce tb sa faci daca ai uitat o pilula? respectiv daca era asigurata protectia sau nu.
eu stiu ca la yasmin, cele pe ceare le-am luat eu, scria ca daca ai uitat o pastila in prima saptamana ai nevoie de protectie suplimentara.
eu zic sa citesti prospectul si daca tot ai nelamuriri mergi sau suna medicul care ti le-a prescris sa te lamureasca.
eu stiu ca la yasmin, cele pe ceare le-am luat eu, scria ca daca ai uitat o pastila in prima saptamana ai nevoie de protectie suplimentara.
eu zic sa citesti prospectul si daca tot ai nelamuriri mergi sau suna medicul care ti le-a prescris sa te lamureasca.
ia le cum trebuie inclusiv pe cea pe care ai uitat o adik ai vazut ai si ljuat o si pe celelalte in continuare la ora care trebuia. protejeaza te suplimetar 7 zile.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am uitat sa iau o tableta (au trecut mai bine de 16 ore)
- 3pilula uitata - postinor 2
- 4am uitat sa incep un blister nou
- 3uitat o pastila anticonceptionala
- 1pilula uitata... mi-am adus aminte a doua zi
- 3am uitat sa iau pilula, o pot lua a 2 a zi impreuna cu cealalta?
- 13Am uitat sa iau pastila
- 1pilula uitata 40 minute
- 3Ajutor!Am uitat sa incep o noua folie
- 1am omis sa i-au o pilula
- 32 pilule lipsă
- 8Pastila uitata dupa 7 zile de pauza
- 0pastila uitata fara contact sexual anterior
- 1Anticonceptionale Leogest
- 0Ajutati-ma! am uitat sa iau o pastila
- 1Pastila de a doua zi si anticonceptional
- 0Ajutor!!! trebuia sa iau pastila si am uitat
- 0Întârziere menstruație