Am un ciclu foarte neregulat, luna trecuta mi-a intarziat chiar 9 zile...

Buna seara! Am un ciclu foarte neregulat, luna trecuta mi-a intarziat chiar 9 zile. Medicul a spus ca e din cauza stresului, chiar am trecut prin niste momente gresele. In fiecare luna mi se intaresc sanii foarte tare si am crampe. Luna aceasta, sunt in a6a zi de intarziere si sanii imi sunt foarte mariti si am avut crampe des si dureroase. Problema este ca am niste vene foarte proeminente pe sani? Ce ar putea fi? Fiecare prezervativ a fost verificat si a fost ok.
1 comentarii

Buna Dana,
Un profil hormonal si o ecografie pelviana sunt punctul de plecare. Ce varsta ai?
Un profil hormonal si o ecografie pelviana sunt punctul de plecare. Ce varsta ai?
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5De 2 luni nu am un ciclu normal; tine 2 zile si ori intarzie ori vine imi devreme cu 4-5 zile
- 5Intarzieri anormale sau o dereglare hormonala?
- 7ovare polichistice tot as dori raspuns repede
- 5Utilizez Yasmin si imi intarzie ciclu. Pot fi insarcinata?
- 4probleme ginecologice
- 6am o intarziere a menstruatiei de 15 zile. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative
- 8Probleme cu menstruatia
- 3sa iau escapelle daca nu am ciclul regulat?
- 1Posibilă sarcina?
- 1Ciclul menstrual întîrzie să apară de 2 săptămîni azi împlinite
- 2E posibil să nu imi vină menstruația pentru ca am luat progesteron?
- 6Menstruatie intarziata, test negativ.
- 0Sarcina?
- 0Simptome de sarcina
- 0Poate fi un început de menopauza?
- 2Lipsa menstruatiei, interpretare test sarcina, simptome.
- 2Menstruație întârziată
- 1Mi-a întârziat ciclu 2 luni, am facut test si este negativ..!!
- 1Întârzierea menstruației!
- 0Menstruație întârziată în jur de o lună și ceva
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: