Ambulanta m-a luat sanatoasa
Rudele cu care nu m-am inteles deloc pt ca sunt niste oameni rai si needucati au chemat ambulanta pentru mine fara sa stiu eu stateam linistita in camera cand ma trezesc cu ambulanta la usa si m-au luat cu forta la Obregia fara motiv. Mie nu mi se pare normal sa ma ia ambulanta sanatoasa sa ma sedeze cu forta. Vor bani pe urma mea ce vor? Nu ma crede nimeni doar Dumnezeu stie cat au mintit. Tot ei au sarit sa ma stranga de gat si sa dea cu pumnii in mine si tot ei imi cheama mie ambulanta. Sapt asta incerc sa fac tot posibilul sa ma mut.
4 comentarii
Ai renuntat la medicamente si ai avut un nou episod pshihotic?
Respecta tratamentu si nu vei mai avea internari.
Cand iesi din spital, citeste in mod serios postarile tale de pe acest forum si vei vedea de ce te-au luat.
Tine-te de tratament si nu va mai fi nevoie sa te ia nimeni. E foarte important!
Tine-te de tratament si nu va mai fi nevoie sa te ia nimeni. E foarte important!
Asa este
In plus te tine doctorul acolo psihiatrul internat cat vrea fara motiv. Si la puscariasi le zice cat or sa steie noua nimic
Te ia fara sa fi facut vreo crima furt dealea
Unii stau cu anii fara sa fi facut nimic.
Nu exista ceva centru ceva unde sa se poata sta?
In plus te tine doctorul acolo psihiatrul internat cat vrea fara motiv. Si la puscariasi le zice cat or sa steie noua nimic
Te ia fara sa fi facut vreo crima furt dealea
Unii stau cu anii fara sa fi facut nimic.
Nu exista ceva centru ceva unde sa se poata sta?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Schizofrenie. Un alt delir - un nou episod psihotic?
- 2Caut psiholog cu experiență pe Looksmaxxing / cultura incel
- 2Terapii noi(tms/tme/hipnoza)?
- 10Vorbesc rad si scot diferite sunete ciudate de unul singur
- 11Tipuri de activități pentru petrecerea timpului liber?
- 8Evaluare medicală forțată/Încredere
- 2Pentru cei diagnosticati cu o boala psihica
- 11Schimbare medic psihiatru
- 7Anxietate/depresie
- 6Suspiciuni medicamente psihiatrice