Amenoree cu anticonceptionale
Buna dimineata,
De luna trecuta am reluat anticonceptionalele yasmin prescrise de medic. Am inceput folia in prima zi a menstruatiei. Acum sunt in pauza de 7 zile, in a6a zi si nu a aparut inca, nu am niciun simptom, poate decat o tensiune in zona abdominala. Maine, duminica, ar trebui sa incep o noua folie. Incep chiar daca menstruatia nu a aparut? Ce se poate intampla? e vorba de o dereglare hormonala? E posibil sa vina in timp ce iau a doua folie sau la pauza urmatoare? Intentionez ca in o sapt maxim doua sa ma duc inapoi la ginecolog sa-i spun problema
Multumesc
De luna trecuta am reluat anticonceptionalele yasmin prescrise de medic. Am inceput folia in prima zi a menstruatiei. Acum sunt in pauza de 7 zile, in a6a zi si nu a aparut inca, nu am niciun simptom, poate decat o tensiune in zona abdominala. Maine, duminica, ar trebui sa incep o noua folie. Incep chiar daca menstruatia nu a aparut? Ce se poate intampla? e vorba de o dereglare hormonala? E posibil sa vina in timp ce iau a doua folie sau la pauza urmatoare? Intentionez ca in o sapt maxim doua sa ma duc inapoi la ginecolog sa-i spun problema
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3lipsa menstruatiei - o explicatie, va rog
- 3la logest pauza?
- 3colagenoza... poate ma ajutati cu ceva pentru amenorea aceasta indusa de citostatice
- 18Speriata rau de tot - Lichid liber in fundul de sac Douglas
- 3lipsa menstruatiei mai mult de doua luni
- 3Pauza anticonceptionale
- 14Afectiune endocrina... hirsutism, amenoree, depresie severa
- 0pauza de 7 zile anticonceptionale
- 1Dispariţia menstruaţiei
- 4Lipsa menstruatiei
- 5ramai gravida daca nu ai ciclu si alaptezi dupa sarcina?
- 2Lipsa menstruatiei
- 4Gravida nu sunt, atunci de ce nu mai am menstruatie??
- 0Lipsa menstruatie...ajutati-ma!
- 2Nu am mai avut menstruatie de 3 luni si totusi testele de sarcina ies negative
- 0Amenoree(absenta menstruatiei) la 17 ani
- 1Întârzierea menstruației
- 1Lipsa ciclu menstrual cu sterilet Mirena
- 3Ciclu întârziat 3 luni
Mai multe informații despre: Amenoreea pauza la anticonceptionale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: