pauza la anticonceptionale, tratament trachisan si sex = sarcina?

iau anticonceptionale karissa.in pauza de sapte zile si in continuare dupa ce am inceput din a 8-a zi am avut tratament cu trachisan si am avut relatii sexuale cu iubitul meu care a ejaculat in mine(mi-e teama ca din cauza trachisanului sa nu-si fi facut efectul anticonceptionalele)...am lesinat dupa cateva zile(asta nu stiu daca din cauza stresului pt. ca am avut examenul la scoala de soferi) si dupa care am terminat blisterul si mi-a venit ciclul in acele 7 zile (adica duminica si de obicei imi venea sambata)...se poate sa fiu insarcinata?am citit si altele cum ca i-ar fi venit pe timp de sarcina...
4 comentarii

http://forum.romedic.ro/prod/Anticonceptionalele_si_Trachisan, _Eurespal_si_Zinat_035509.html mpoftimmm !!! capoaso

Anticonceptionalele interactioneaza cu UNELE antibiotice, dar in nici un caz cu comprimatele pentru supt si dezinfectat gatul.

atunci nu exista probabilitatea sa fi ramas insarcinata in nici un caz nu?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sarcina sau nu.. menstruatie intarziata 2 saptamani
- 3Cat se face pauza dupa 3 ani de antic.?
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 3posibil sa fiu insarcinata??
- 27Sunt insarcinata? mi s-au umflat sanii si ma dor!!!
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 4Prietena mea poate ramane insarcinata ? Am nevoie de ajutor urgent.
- 1sunt sau nu gravida
- 2Sunt insarcinata?
- 3cum aflu daca sunt gravida
- 3insarcinata?
- 4Insarcinata sau nu
- 0sunt insarcinata?
- 0Sarcina?
- 8Sarcina sau dereglare menstruala?
- 0Sunt sau nu gravida ? vreau pareri !! va multumesc !
- 0Sunt insarcinata?
- 4Lichidul seminal si posibilitatea unei sarcini
- 2Sex inainte de menstruație
- 0Poate fi sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: