Ameteala, curge sange din nas, oboseala...va rog un sfat!
Buna seara, am si eu o problema..de fapt cred ca mai multe..de ceva vreme sunt foarte obosit, simt o tensiune in cap..nu ma doare capul efectiv...ci o presiune...iar cand ma aplec se accentueaza, iar de vreo doua zile imi curge sange din nas..nu foarte mult..si in reprize, ca sa nu mai zic ca imi este permanent somn plus o senzatie de ameteala permanenta...
Am 31 ani, momentan construiesc o casa ( efort fizic zilnic in ultimul an), plus stres acasa. Multumesc anticipat pentru orice fel de ajutor. Sanatate.
Am 31 ani, momentan construiesc o casa ( efort fizic zilnic in ultimul an), plus stres acasa. Multumesc anticipat pentru orice fel de ajutor. Sanatate.
1 comentarii
0
20-04-2010, ora 02:01
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hristos a înviat!
Stimate domn, vă rog să consultaţi un medic neurolog. Nu vă pot spune de ce condiţie medicală suferiţi, pentru că simptomele/semnele sunt destul de comune în tabloul clinic al multor afecţiuni.
Aveţi nevoie de anumite investigaţii (teste serologice, EEG, etc.) şi de o examinare amănunţită, pentru a vi se face o diagnoză corectă şi pentru a primi tratament adecvat (dacă va fi necesar, evident).
Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze :)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Stimate domn, vă rog să consultaţi un medic neurolog. Nu vă pot spune de ce condiţie medicală suferiţi, pentru că simptomele/semnele sunt destul de comune în tabloul clinic al multor afecţiuni.
Aveţi nevoie de anumite investigaţii (teste serologice, EEG, etc.) şi de o examinare amănunţită, pentru a vi se face o diagnoză corectă şi pentru a primi tratament adecvat (dacă va fi necesar, evident).
Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze :)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.