amigdala rosie si umflata
Am 18 ani. Sunt elev. Nu beau alcool si nu fumez. Acum o saptamana a inceput sa ma doara gatul. Am supt decasept si nu mi-a trecut. Dupa doua zile a inceput sa ma usture si la baza nasului. Am luat legatura cu medicul de familie si mi-a spus sa iau nurofen 3 pe zi si aerius 1 pe zi si sa sug diverse comprimate pentru gat (strepsils, tantum), iar pe nas am pus quixx si olynal. Nu am facut febra si nu mi-a fost rau. Mi-a curs nasul o zi si am fost infundat, dar de azi a inceput sa-mi treaca si nasul. Mai simt o jena usoara in partea dreapta in gat unde am amigdala rosie si umflata, fara puncte de puroi. E normal ca dupa 5 zile de nurofen raceala si gripa sa nu mi se desumfle amigdala, desi toate celelalte simptome aproape au disparut??? Mai iau nurofen??? Mentionez ca cealalta amigdala nu s-a umflat deloc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dureri la amigdale
- 3Amigalita stanga umflata
- 6Durere usoara de genunchi!
- 6problema amigdale de aprox. un an
- 10amigdalite - tratament
- 9Rinita alergica, acum amigdalita
- 5hipertrofiere amigdale palatine si linguala cu prelungirea pediculata a amigdalei linguale
- 4amigdale marite
- 11Puncte galbene pe amigdale
- 7Durere gat-ureche-cap (scalp)
- 5Puroi pe amigdale
- 7sialadenita submandibulara.. ce investigatii se mai pot face: eco cervicala, biorezonanta?
- 10durere zona gat
- 2amigdale marite
- 8Puncte mici albe pe amigdale, usturime in gat si nod in gat
- 3respiratie urat mirositoare si durere de cap... are legatura cu amigdalele?
- 1Amigdale umflate insotite de o secretie alba purulenta
- 5Bubita maronie pe amigdala dreapta
- 1Amigdalita
- 8Amigdalita pseudomembranoasa
Mai multe informații despre: amigdalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: