Amigdale inflamate la adolescent
Dupa un puseu de amigdalita foarte inflamate, in urma analizelor la sange leucocitele erau foarte mari (aproape de 3 ori mai mare decat normal), dupa tratament cu Lekoklar au spart durerea a trecut, dar a reaparut dupa cateva zile! Sunt ingrijorata pentru ca am refacut analizele iar leucocitele au scazut foarte putin!
Este vorba de baiatul meu de 17 ani ! Ce sfaturi imi dati ?
Va multumesc !
Este vorba de baiatul meu de 17 ani ! Ce sfaturi imi dati ?
Va multumesc !
3 comentarii
Va recomand insistent sa mergeti la ORL.
Un focar de infectie inchistat in amigdale.. poate duce la un flegmon amigdalian.. sau la complicatii la distanta( reumatizm, probleme cardiace sau renale.
O sa faceti un tratament complect si complex de 3 saptamani dupa care trebuesc inlaturate amigdalele.
Un focar de infectie inchistat in amigdale.. poate duce la un flegmon amigdalian.. sau la complicatii la distanta( reumatizm, probleme cardiace sau renale.
O sa faceti un tratament complect si complex de 3 saptamani dupa care trebuesc inlaturate amigdalele.
Mi s-a recomandat sa merg la un control la hematologie din cauza nr mare de leucocite. Si sa schimb tratamentul cu eritromicina 200 Mg 2 patile de 3 ori pe zi ! Intrebarea mea este , din ce cauza nu scade numarul de leucocite ???
păi din cauză că în corp este încă prezentă infecţia.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am 17ani si vreau sa iau anticonceptionale.
- 9cine ma poate ajuta
- 3Vad un firicel la miscarea ochilor
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 9amigdale
- 4halena sau o problema legata de amigdale
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 4E hernie? Va rog ajutati-ma
- 6Exudat faringian cu rezultat streptococ auriu, ulterior patogen - rezultate analize de sange
- 9o gramada de simptome si niciun raspuns
- 4Tuse cronica si resturi amigdaliene inflamate
- 3firisoare de par pe piept, sani si abdomen
- 6probleme cu amigdalele, ureche infundata, voma
- 4parintii il favorizeaza mai mult pe fratele meu mai mic
- 1la 13 ani, in a doua zi a ciclului a avut 2 zile o sangare maronie
- 11Am un baiat de 13 ani cu probleme de comportament atat acasa cat si la scoala
- 3crescatura in zona axilara
- 7Excitare prelungita si deranjanta
- 3faringoamigdalita acuta copii
- 4Durere amigdala
Mai multe informații despre: Adolescentul amigdalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: