Amigdalita
Buna ziua! Vineri dimineață m-am trezit cu durere de cap, iar pe parcursul zilei acuzam durere de gat și seara am făcut febra. A doua zi am luat Coldrex Maxgrip și Decasept, dar febra se manifesta la fel, atât ziua, cat și noaptea, revenea la 4-5 ore (interval în care aveam și frisoane) și transpiram foarte tare, încât trebuia sa imi schimb hainele foarte des. Ieri, la farmacie, mi s-a recomandat antibiotic Eficef 200mg și Tantum Verde spray, însă astăzi am observat ca amigdalele (mai ales cea dreapta) au pete albe/puroi, ieri fiind doar roșii și puțin umflate. Este bine sa folosesc în continuare spray-ul nazal și aceste antibiotice? Am dificultăți mari la înghițire și de fiecare data când încerc sa mănânc ceva imi vine sa vomit.
1 comentarii
1, da o amigdalita pultacee se trateaza cu antibiotic, antiinflamatoare, spreiuri pentru gat
2 la debutul racelilor.. indiferent de tratament.. febra trebuie sa tina 3-5 zile...asa e normal
inacest timp trebuie stat la pat, baut multe lichide calde ca sa transpiri si sa elimin toxinele
plimbarile si lucru..pe febra..duc inevitabil la complicatiii fiindca organismul nu mai are putere sa lupte
2 la debutul racelilor.. indiferent de tratament.. febra trebuie sa tina 3-5 zile...asa e normal
inacest timp trebuie stat la pat, baut multe lichide calde ca sa transpiri si sa elimin toxinele
plimbarile si lucru..pe febra..duc inevitabil la complicatiii fiindca organismul nu mai are putere sa lupte
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6secretie se agraveaza, imi infecteaza intregul aparat respirator si am probleme si cu inghititul
- 4Are copilul meu amigdalita?
- 13Iritatie in gat!
- 5iritatie in gat ca o crapatura
- 5o infectie bucala
- 5baiat de 6 ani... pe amigdalita dreapta un punct alb mai mic decat un bob de orez
- 9va rog sa mi dati un sfat: ciuperca in gat
- 5Diagnostic: Micoza oro-faringiana; amigdalita linguala; amigdalita criptica; gastrita
- 3mucoasa in gat
- 3Amigdalita fara febra sau alte simptome
- 5Valoare ASLO 216 postamigalectomie
- 3Orl intarziere antibiotic
- 2Amigdala Hipertrofica Unilateral
- 1Amigdala umflata
- 5Amigdala dreapta umflata, rosie insotita de durere de ureche. Partea dreapta amortita
- 0Punct cu puroi in gat!!
- 3Hipertrofie amigdala unilateral
- 2Puroi in gat
- 2Amigdale inflamate fara durere si sforait de noapte, fara muci febra sia lte simptome..
- 0Infectie amigdale dupa augumentin
Mai multe informații despre: infectie in gat amigdalita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: