amigdalita?

27-10-2010
klarisa
Nu este medic/terapeut
klarisa
Buna ziua, am 34 de ani, cand eram copil am avut de nenumarate ori probleme cu gatul, febra mare, dureri in gat, care au fost tratate cu antibiotice la sfatul medicului de familie, problema cu gatul o am si acum destul de frecvent doar ca de vreo 10 ani nu mai fac febra insa am durereri de gat, disconfort, uneori am si urechile infundate dimineata, halena o am tot timpul indiferent daca ma doare gatul sau nu si este foarte neplacut, am fost si la orl de mai multe ori, am facut de doua ori analizele specifice aslo, exudat faringian, fibrinogen etc, si toate au iesit in valori normale cel putin asa mi s-a spus si au zis ca am doar rosu in gat. Credeti ca am amigdalita acuta ? Si daca da trebuie sa imi scot amigdalele ? Acesta interventie se poate face si toamna sau iarna ? Va rog mult sa imi dati un raspuns cu privire la problema mea.
2 comentarii
0
27-10-2010, ora 10:08
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
poti sa scoti amigdalele.. dar durerile din gat au sa persiste...
cred ca ai o faringita cronica si trebuie tratata cu multa atentie la un medic ORL.
de ce in toti anii acestea de amigdalite nu ai fost la un medic ORL.???
0
27-10-2010, ora 15:43
klarisa
Nu este medic/terapeut
klarisa
Am fost doar la medicul de femalie care nu mi-a recomandat acest lucru, dar mai tarziu cind am fost la ORL au spus ca am doar rosu in gat dupa ce au vazut analizele, va multumesc pentru raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns