amigdalita cronica
buna am luptat 6ani cu probl.de amigdale.simtome-inflamatie, infectie permanenta la nivelul lor-prima data mi s-a perforat una, adica aveam orificii din care scoateam bilute galbene urat mirositoare, apoi cealalta.apoi nasul sec in permaneta si rani ce mi se deschideau inauntrul lui.am incercat spray nasal, creme-nas si pr amigdale multe tratamente.nici un rezultat.doctorul mi-a spus:ai amigdalita cronica sau estreptococica.ca e in stare avansata si trebuie sa ma operez.atentie!am citit ca persoane ce nu au dat importanta simptomelor le-a afectat auzul!am 24ani.operatia mi-a fost facuta cu anestezie totala nu am stiut nimic-operatie reusita.cam 2 ore operatia+timpul stat la reanimare dupa care in spital am ramas restul zilei si noaptea pana ziua urmatoare in supraveghere.acum ma recuperez-medicamentele prescrise intre care din 8 in 8h.eferalgan efervescent.multe lichide reci apa plata, ceaiuri reci.mancare usoara-piure subtire rece supa rece, ou fiert rece, iaurt.am incercat cu inghetata dar nu-i buna mi-a facut rau-primele 5 zile fara inghetata, in schimb o punga cu gheata infasurata in prosop prinde bine.clatiri bucale cu oraldine.las acest mesaj in speranta ca va ajuta si altora.nu este o operatie f usoara dar uramand dieta adecvata si tratamentul recomandat durerile sunt mai usoare.multa sanatate tuturor !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune: