amigdalita linguala
Buna ziua!
Acum 1 saptamana am resimtit o dificultate la inghitire(fara durere), asa ca, am mers la un consult orl unde am fost diagnosticat cu amigdalita linguala.Am urmat tratamentul recomandat( ospen 3/zi;brufen 2/zi; tranchisan 7-8/zi) si am tinut un regim fara acru, acidulat sau rece dar nu s a observat nicio schimbare.Ce pot sa fac domnule doctor?gargara pe care o recomandati cu ce trebuie facuta?
Acum 1 saptamana am resimtit o dificultate la inghitire(fara durere), asa ca, am mers la un consult orl unde am fost diagnosticat cu amigdalita linguala.Am urmat tratamentul recomandat( ospen 3/zi;brufen 2/zi; tranchisan 7-8/zi) si am tinut un regim fara acru, acidulat sau rece dar nu s a observat nicio schimbare.Ce pot sa fac domnule doctor?gargara pe care o recomandati cu ce trebuie facuta?
3 comentarii
cu orice solutie calda/ de la ceaiuri la apa de gura.
faci un consult la gastrologie
faci un consult la gastrologie
Domnule doctor, dupa multe consultatii, dupa o radiografie la dinti, dupa un ct la gat si un trazit baritat, medicul orl ist m a sfatuit sa fac o biopsie pt ca ii este ft dificil sa descopere cauza pt care prezint dificultatea la inghitit.ce parere aveti?
nu prea in telrg cum in 2 zile de pe 12.06 pana pe 14.06 ati reusit sa facti atatea investigatii
cu sigurantaproblema e ma veche si lucurile stau altfel decat eti svris in 1 mesaj
ma intreseaza varsta, inaltimea, kg, tensine artetiala, probleme cu ijnima si coloana vertebrala
toate bolile dronice si tratamentele efectuate
scriti aici sau pe mail
cu sigurantaproblema e ma veche si lucurile stau altfel decat eti svris in 1 mesaj
ma intreseaza varsta, inaltimea, kg, tensine artetiala, probleme cu ijnima si coloana vertebrala
toate bolile dronice si tratamentele efectuate
scriti aici sau pe mail
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6faringo amigdalita acuta - ce trebuie sa mai fac?
- 5amigdale umflate cam de 2 saptamani
- 1Ameteli, dureri musculare si articulare, amigdale inflamate
- 5Un bebelus cu mai multe probleme
- 5amigdalita in repetate randuri
- 7Nas infundat copil
- 0Amigdalita cronica hipertrofica
- 4Durere senzatie disconfort in zona ureche interna si gat
- 3Puroi pe amigdale
- 2Amigdala Hipertrofica Unilateral
- 5Amigdalita acuta nespecificata
- 1Analize de sange dupa amigdalita cu puroi
- 2Infectie in gat
- 1Amigdalita acuta care nu cedeaza (Augmentin, Peniclina)
- 2Amigdalita inflamata
- 3Puncte gri pe amigdala. Cancer?
- 3Amigdale inflamate
- 1Probleme de sănătate
- 1Amigdalita - mai continui tratamentul cu Eficef daca mai exista puroi?
- 1Amigdale umflate si durere in gat doar dimineața
Mai multe informații despre: amigdalita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: