amorteala si raceala calcaielor

Sotul meu are 62 de ani si acuza amorteala si raceala, frig constant la calacaie. Care si iunde ar fi primul pas de facut?
1 comentarii

Buna ziua!
Cel mai adesea, la varsta dansului, este vorba despre o insuficienta circulatorie periferica (de competenta chirurgului vascular) sau despre un sindrom compresiv lombar (de competenta neurochirurgului).
Din simptomele enuntate este absolut imposibil sa putem preciza ordinea consulturilor, deoarece nu am inteles tocmai detaliile esentiale: greutate/inaltime, status ocupational si eforturi practicate, antecedente traumatice, neurochirurgicale, metabolice, cardiace, vasculare (fumeaza sau nu???) etc etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Cel mai adesea, la varsta dansului, este vorba despre o insuficienta circulatorie periferica (de competenta chirurgului vascular) sau despre un sindrom compresiv lombar (de competenta neurochirurgului).
Din simptomele enuntate este absolut imposibil sa putem preciza ordinea consulturilor, deoarece nu am inteles tocmai detaliile esentiale: greutate/inaltime, status ocupational si eforturi practicate, antecedente traumatice, neurochirurgicale, metabolice, cardiace, vasculare (fumeaza sau nu???) etc etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4calcai (spart) din care a iesit ceva tare
- 129durere de calcaie
- 3Dureri de calciie
- 38dureri de calcaie seara
- 5gaura in calcai de cativa ani...
- 0bataturi la calcaie
- 44il doare calcaiul drept dupa ce alearga
- 1calcaie crapate
- 0Cazatura pe calcai. DURERE!
- 4dureri de calcaie
- 5durere in calcaiul drept
- 0Escara in zona calcaiului
- 725 ani, dureri articulare insuportabile noaptea, umflaturi, roseata
- 19Durere deasupra calcaiului in mers
- 1durerile de calcii la copil de 8 ani care face inot...
- 1Dureri in talpi si calcai
- 4In atentia dlui dr. Marius Uscatu - dureri de calcaie (fetita de 5 ani si 10 luni)
- 3Durere a calcaiului drept
- 0Amorteala in calcai
- 5Vanataie calcai in urma unei drumetii
Mai multe informații despre: calcaiul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: