amorteala si raceala calcaielor
Sotul meu are 62 de ani si acuza amorteala si raceala, frig constant la calacaie. Care si iunde ar fi primul pas de facut?
1 comentarii
Buna ziua!
Cel mai adesea, la varsta dansului, este vorba despre o insuficienta circulatorie periferica (de competenta chirurgului vascular) sau despre un sindrom compresiv lombar (de competenta neurochirurgului).
Din simptomele enuntate este absolut imposibil sa putem preciza ordinea consulturilor, deoarece nu am inteles tocmai detaliile esentiale: greutate/inaltime, status ocupational si eforturi practicate, antecedente traumatice, neurochirurgicale, metabolice, cardiace, vasculare (fumeaza sau nu???) etc etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Cel mai adesea, la varsta dansului, este vorba despre o insuficienta circulatorie periferica (de competenta chirurgului vascular) sau despre un sindrom compresiv lombar (de competenta neurochirurgului).
Din simptomele enuntate este absolut imposibil sa putem preciza ordinea consulturilor, deoarece nu am inteles tocmai detaliile esentiale: greutate/inaltime, status ocupational si eforturi practicate, antecedente traumatice, neurochirurgicale, metabolice, cardiace, vasculare (fumeaza sau nu???) etc etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 41fractura bimaleolara de tip C
- 4Umflatura deaspura calcaiului
- 2dureri de calciie
- 6Dureri calcaiul drept
- 35Ciocuri la calcaie continue si fara nicio ameliorare
- 9presupus chist sinovial langa calcai
- 0Probleme la calcai
- 10dureri de calcaie
- 5am si eu o problema la piciorul drept, mai exact in spatele calcaiului
- 3durere la calcai
- 0Cazatura pe calcai. DURERE!
- 5Calcai dureros
- 17Durere la calcai (exact mai sus cu un deget)
- 3Fractura de calcai
- 7durere de calcai la copil de 10 ani
- 1durerile de calcii la copil de 8 ani care face inot...
- 7dureri de calcii la copil de 8 ani
- 14Cazatura pe calcai
- 4afectiune dermatologica la calcai
Mai multe informații despre: calcaiul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: