amorteala si raceala calcaielor
Sotul meu are 62 de ani si acuza amorteala si raceala, frig constant la calacaie. Care si iunde ar fi primul pas de facut?
1 comentarii
Buna ziua!
Cel mai adesea, la varsta dansului, este vorba despre o insuficienta circulatorie periferica (de competenta chirurgului vascular) sau despre un sindrom compresiv lombar (de competenta neurochirurgului).
Din simptomele enuntate este absolut imposibil sa putem preciza ordinea consulturilor, deoarece nu am inteles tocmai detaliile esentiale: greutate/inaltime, status ocupational si eforturi practicate, antecedente traumatice, neurochirurgicale, metabolice, cardiace, vasculare (fumeaza sau nu???) etc etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Cel mai adesea, la varsta dansului, este vorba despre o insuficienta circulatorie periferica (de competenta chirurgului vascular) sau despre un sindrom compresiv lombar (de competenta neurochirurgului).
Din simptomele enuntate este absolut imposibil sa putem preciza ordinea consulturilor, deoarece nu am inteles tocmai detaliile esentiale: greutate/inaltime, status ocupational si eforturi practicate, antecedente traumatice, neurochirurgicale, metabolice, cardiace, vasculare (fumeaza sau nu???) etc etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4calcai (spart) din care a iesit ceva tare
- 5contuzie calcai
- 4un fel de cosuri tari care ma dor in timpul mersului.. ce ar putea fi?
- 35Ciocuri la calcaie continue si fara nicio ameliorare
- 11Durere persistenta in calcaie
- 8rezultat osteodensiometrie calcai
- 44il doare calcaiul drept dupa ce alearga
- 4Dureri calcaneu
- 4dureri de calcaie
- 0Escara in zona calcaiului
- 10dureri in calcai
- 3Fractura de calcai
- 1Bataturi la calcaie
- 3Dureri la calcai dupa o perioada indelungata de repaus
- 1Umflatura calcai