amorteala si raceala calcaielor
Sotul meu are 62 de ani si acuza amorteala si raceala, frig constant la calacaie. Care si iunde ar fi primul pas de facut?
1 comentarii
Buna ziua!
Cel mai adesea, la varsta dansului, este vorba despre o insuficienta circulatorie periferica (de competenta chirurgului vascular) sau despre un sindrom compresiv lombar (de competenta neurochirurgului).
Din simptomele enuntate este absolut imposibil sa putem preciza ordinea consulturilor, deoarece nu am inteles tocmai detaliile esentiale: greutate/inaltime, status ocupational si eforturi practicate, antecedente traumatice, neurochirurgicale, metabolice, cardiace, vasculare (fumeaza sau nu???) etc etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Cel mai adesea, la varsta dansului, este vorba despre o insuficienta circulatorie periferica (de competenta chirurgului vascular) sau despre un sindrom compresiv lombar (de competenta neurochirurgului).
Din simptomele enuntate este absolut imposibil sa putem preciza ordinea consulturilor, deoarece nu am inteles tocmai detaliile esentiale: greutate/inaltime, status ocupational si eforturi practicate, antecedente traumatice, neurochirurgicale, metabolice, cardiace, vasculare (fumeaza sau nu???) etc etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4calcai (spart) din care a iesit ceva tare
- 2calcaie ingrosate
- 129durere de calcaie
- 33De aproximativ o saptamina am o durere persistenta la calcaii
- 39osteofit calcanean stang
- 164Disconfort in timpul mersului
- 5Durere calcai drept.. dupa ce am jucat fotbal
- 38dureri de calcaie seara