anexita tratata fara rezultat

07-05-2008
iully
Nu este medic/terapeut
iully
In urma unor dureri in zona genitala, sensibilitate la frig, usturimi la urinare, durere in timpul actului sexual, am mers la ginecolog care mi-a spus ca am anexita si mi-a dat Zanocin antibiotic si Flamexin.Am terminat tratamentul si acum ma simt mai rau decat inainte.Usturimea la urinare nu a disparut si cred ca m-am ales si cu o micoza de la antibiotic.
3 comentarii
0
07-05-2008, ora 00:00
FLOARE DE COLT
Nu este medic/terapeut
FLOARE DE COLT
Ai facut o urocultura? E posibil sa ai o infectie urinara! Ce simptome ai care sa te faca sa crezi ca ai o micoza genitala?
0
08-05-2008, ora 00:00
iully
Nu este medic/terapeut
iully
Mersi mult pt raspuns! Nu am facut urocultura, am facut doar o ecografie transvaginala si o analiza a secretiei care inca nu a iesit.Cred ca am o micoza genitala pt ca s-a schimbat consistenta secretiei si miroase urat.As fi vrut sa stiu daca e normal sa se agraveze anexita dupa ce a fost tratata cu antibiotic! Sau daca mai e cineva care a luat zanocin fara rezultat.
0
08-05-2008, ora 00:00
FLOARE DE COLT
Nu este medic/terapeut
FLOARE DE COLT
La frotiul Papanicolau se va vedea exact ce fel de infectie ai si vei primi tratamentul tintit! Avand in vedere ca presupusa anexita nu s-a vindecat dupa antibiotic e posibil sa nici nu fi existat sau ca tratamentul pe care l-ai luat sa nu fi fost specific germenului iar acesta sa fie in continuare prezent!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Răceala la ovare
  •