Antibioticele afecteaza sarcina?
Buna va rog sa ma ajutati cu un răspuns, sunt insarcinata de aproape o luna dupa calculele mele, am facut 2 teste de sarcina si au iesit pizitive. Problema este ca luna trecuta mi-a venit menstruatia si tot cam atunci daca nu mai inainte am orpit tratamentul cu antibiotice. Imi e frica sa nu afectat sarcina nu am mers inca la un control abia ce am aflat. Este posibil sa fi afectat?
1 comentarii
Buna ziua!
Sunt medicamente, printre care si antibiotice ce pot afecta dezvoltarea embrionului daca sunt administrate in primul trimestru. Nu toate Antibioticele, din fericire, produc astfel de probleme.
Trebuie sa cereți sfatul unui medic si sa discutați punctual ce antibiotic a fost.
Sunt medicamente, printre care si antibiotice ce pot afecta dezvoltarea embrionului daca sunt administrate in primul trimestru. Nu toate Antibioticele, din fericire, produc astfel de probleme.
Trebuie sa cereți sfatul unui medic si sa discutați punctual ce antibiotic a fost.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sarcina si medicamentele
- 9ampicilina 500 mg si sarcina
- 6ampicilina in timpul sarcinii
- 2oxacilina in primele saptamani de sarcina
- 12Zanocin in sarcina
- 3Efectele distonocalmului in timpul sarcinii
- 3am luat picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
- 26Pot lua paluxetil ocazional in sarcina?
- 4Furazolidon la 5 sapt
- 4AJUTOR!!am luat medicamente fara sa stiu ca sunt insarcinata
- 3Medicamente peste sarcina
- 0Medicamente in timpul sarcinii
- 3Rovamicina in timpul sarcinii
- 17Ce pot sa iau pentru durere de genunchi?
- 0milgamma n capsule in sarcina
- 0Sarcina si Wilprafen 500, Klion D100
- 2Cervugid in timpul sarcinii
- 0Sarcina
- 1Sarcina incipienta
- 1Sarcină în timpul tratamentului cu cabergolina
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: