am luat picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!

Buna ziua!
Fiind racita si tusind foarte mult, am luat o zi picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
Acest medicament are vreo influenta asupra fatului?
Va multumesc!
Fiind racita si tusind foarte mult, am luat o zi picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
Acest medicament are vreo influenta asupra fatului?
Va multumesc!
3 comentarii

Sarcina si alaptare: Bromhexinul trece in laptele matern. In timpul sarcinii si alaptarii nu se va utiliza bromhexin.
Deoarece pana in prezent nu exista suficienta experienta privind utilizarea Bromhexin-ului in perioada de sarcina, nu este indicata administrarea acestuia. Bromhexin trece in laptele matern in cantitate mica. Nu trebuie administrat in perioada de lactatie.
Deoarece pana in prezent nu exista suficienta experienta privind utilizarea Bromhexin-ului in perioada de sarcina, nu este indicata administrarea acestuia. Bromhexin trece in laptele matern in cantitate mica. Nu trebuie administrat in perioada de lactatie.

Bun asta am inteles
si acum ce sa fac sa intrerup sarcina?
si acum ce sa fac sa intrerup sarcina?

în nici un caz. du-te fă analize, ecografie să vezi fătul dacă e în regulă, amniocenteză şi ce se mai face ca să vezi dacă totul e bine. analizele astea care se fac în zilele noastre sigur îţi zic clar dacă e ceva în neregulă

HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sarcina si medicamentele
- 2azitrox si sarcina (saptamana a cincea)
- 4nas infundat dimineata, uneori si tuse suparatoare
- 39Streptococ beta hemolitic de tip C in gat
- 7Pot sa pastrez sarcina?
- 5Raceala urmata de durere gat, maxilar si infundare ureche.
- 6Medicament tuse pt femei inscarcinate
- 1raceala, tuse
- 3Raceala? Probleme la inghitit
- 9Raceala vara (pe canicula)
- 4De ceva vreme incoace, am in permanenta un nod in gat
- 3Rovamicina in timpul sarcinii
- 16Stare se sufocare la inspiratie
- 1tuse cind depun efort
- 2am racit din cauza aerului conditionat de la masina
- 0tuse care nu mai trece de la pericardita, de ce ???
- 4Tusea umeda
- 0despre sarcina
- 0Indocollyre in prima luna de sarcina
Mai multe informații despre: Raceala Medicamentele si sarcina Tusea sarcina si raceala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: