anticonceptionalele.. eu nu am mai avut o alta folie cu mine

buna nu am mai apelat de mult timp la acest.insa acum am mare nevoie de un sfat sau raspuns.nici nu stiu cum sa formulez...de aproape un an iau anticonceptionale insa in februarie eram plecata in vacanta am luat anticonceptionalele regulat insa dupa ce am terminat folia de anticonceptionale am asteptat cele 7 zile de pauza iar cad a venit a8 zi trebuia sa reiau iar anticonceptionalele insa eu nu am mai avut o alta folie cu mine.asa k trebuia sa stept urmatoare luna sa imi vina menstruatia; insa intre timp am intretinut relatii sexoale cu sotul meu.
in22 februarie am avut ultima menstruatie.acum 2 zile am facut un test de sarcina insa a iesit negativ. oare sunt insarcinata sau e doar o dereglare a menstruatie.va rog doresc un raspun urgent.va multumesc
in22 februarie am avut ultima menstruatie.acum 2 zile am facut un test de sarcina insa a iesit negativ. oare sunt insarcinata sau e doar o dereglare a menstruatie.va rog doresc un raspun urgent.va multumesc
3 comentarii

e deosebit de des ca dupa intreruperea anticonceptionalelor sa ai ceva deraglari.este si primavara, februarie cu 28 de zile, in sfarsit cred se poate sa ai o intarziere...cu cat te gandesti mai mult si te stresezi cu atat iti intarzie mai mult.calmeaza-te
oricum ai facut testul prea devreme
bafta
bafta

e deosebit de des ca dupa intreruperea anticonceptionalelor sa ai ceva deraglari.este si primavara, februarie cu 28 de zile, in sfarsit cred se poate sa ai o intarziere...cu cat te gandesti mai mult si te stresezi cu atat iti intarzie mai mult.calmeaza-te
bafta
bafta

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sunt insarcinata?
- 3menstruatie intarziata 8 zile = sarcina?
- 6E posibil sa fiu insarcinata?
- 2pot ramane insarcinata?
- 6sper ca e mica problema mea.. o fi vreo infectie sau vreo sarcina?
- 4pot fi insarcinata?
- 3gravida? va rog din suflet sa ma ajute cineva
- 3pot sa raman insarcinata?
- 0stari de greata, cauza?
- 3Sarcina?
- 4sunt insarcinata?
- 4Oare sunt insarcinata?
- 4Oare pot fi insarcinata?
- 3posibila sarcina? ROG URGENT RASPUNSUL UNUI MEDIC
- 5pot fi insarcinata?
- 2Sex în timpul menstruatiei
- 2Sex oral
- 2Pot ramane insarcinata daca sunt virgina???
- 3Fără menstruație poți rămâne?
- 1Se poate să fiu însărcinată dacă mi-a venit menstruaţia la 18-19 zile după contactul sexual?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? omiterea unei pilule contraceptive
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: