anticonceptionalele.. eu nu am mai avut o alta folie cu mine
buna nu am mai apelat de mult timp la acest.insa acum am mare nevoie de un sfat sau raspuns.nici nu stiu cum sa formulez...de aproape un an iau anticonceptionale insa in februarie eram plecata in vacanta am luat anticonceptionalele regulat insa dupa ce am terminat folia de anticonceptionale am asteptat cele 7 zile de pauza iar cad a venit a8 zi trebuia sa reiau iar anticonceptionalele insa eu nu am mai avut o alta folie cu mine.asa k trebuia sa stept urmatoare luna sa imi vina menstruatia; insa intre timp am intretinut relatii sexoale cu sotul meu.
in22 februarie am avut ultima menstruatie.acum 2 zile am facut un test de sarcina insa a iesit negativ. oare sunt insarcinata sau e doar o dereglare a menstruatie.va rog doresc un raspun urgent.va multumesc
in22 februarie am avut ultima menstruatie.acum 2 zile am facut un test de sarcina insa a iesit negativ. oare sunt insarcinata sau e doar o dereglare a menstruatie.va rog doresc un raspun urgent.va multumesc
3 comentarii
e deosebit de des ca dupa intreruperea anticonceptionalelor sa ai ceva deraglari.este si primavara, februarie cu 28 de zile, in sfarsit cred se poate sa ai o intarziere...cu cat te gandesti mai mult si te stresezi cu atat iti intarzie mai mult.calmeaza-te
oricum ai facut testul prea devreme
bafta
bafta
e deosebit de des ca dupa intreruperea anticonceptionalelor sa ai ceva deraglari.este si primavara, februarie cu 28 de zile, in sfarsit cred se poate sa ai o intarziere...cu cat te gandesti mai mult si te stresezi cu atat iti intarzie mai mult.calmeaza-te
bafta
bafta
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6o mica nelamurire: menstruatie dereglata sau sarcina?
- 4pot fi insarcinata?
- 8Insarcinata sau nu?
- 7sunt ingrijorata, poate fi vorba despre o sarcina?
- 5desi mi-a venit menstruatia prezint dureri abdominale, de cap, ameteala, stari de voma
- 8Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!
- 3Sarcina sau dereglare hormonala?
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 8ma framanta: insarcinata daca e virgina?
- 3exista pericolul unei sarcini ??
- 2insarcinata?
- 5Ma dor sanii
- 4intarzierea menstruatiei o luna.. sunt insarcinata?
- 14test de sarcina negativ... as putea fi insarcinata?
- 2Poate sa ramana insarcinata?
- 3exista posibilitatea sa raman insarcinata?
- 2Am avut contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului, exista vreun risc?
- 5pot fi insarcinata?
- 0Întârziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 4Posibilă sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? omiterea unei pilule contraceptive
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: