Sarcina sau nu?
Buna! pe 17 aprilie am avut CM iar pe 27 un contact sexual cu iubitul meu insa cu prima ejaculare in exterior, iar dupa 2-3 minute in care s-a sters cu un servetel umed a introdus-o din nou.La 3 saptamani de la contact mi-am facut test si a iesit negativ. In data de 21 mai am avut un nou CM, dupa 6 zile de intarziere. De atunci nu s-a mai petrecut niciun act sexual si am avut doua cicluri.. primul la 34 de zile si al doilea la 28. Nu am niciun simptom de sarcina, doar usoare intepaturi la nivelul ovarelor si rinichilor, am impresia.. dar inca imi e teama si imi fac ganduri sa fie ceva..ma sperie asa zisa 'menstruatie peste sarcina '..
5 comentarii
Nu stie nimeni daca exista sau nu risc de sarcina ?
1.menstruatia peste sarcina apare in cazuri exceptionale
2.nuesti insarcinata
2.nuesti insarcinata
Si crampele de la nivelul ovarelor, rinichilor si uneori abdominale de la ce pot fi ? Sunt asemanatoare celor menstruale..
un milion de cauze...o simpla raceala, probleme renale sau ceva mai grav...o ecografie abdominala va poate lamuri mai bine si eventual o vizita la ginecolog
iti multumesc pentru amabilitatea si rabdarea de a imi raspunde la intrebarile stresante !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2se poate ramane insarcinata in timp ce iau contraceptive?
- 4posibil sa fiu insarcinata?
- 24pot fi insarcinata sau e ceva mai grav?
- 3pot sa raman insarcinata?
- 37Ma poate ajuta cineva ?!
- 11Sunt gravida? Ajutor urgent pls
- 5Menstruatie intirziata, test de sarcina negativ...
- 9Pot sa iau contraceptive si maine?
- 2posibila sarcina?
- 10Exista vreun risc???
- 6pelicule nonoxinol imediat dupa contactul sexual = sarcina?
- 1Sunt insarcinata?
- 1sa mai fac un test de sarcina?
- 0Poate fii vorba despre o sarcina?
- 1Sunt insarcinata sau ce se intampla?
- 1Cum pot sa aflu????
- 1Sarcina
- 1Test negativ
- 1Sarcină sau nu?!
- 3Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina