doua teste negative ciclu neregulat

Bună seara. Imi doresc un bebe foarte mult. Am 39 de ani. Am avut contact neprotejat cu soţul meu la 11 zile de la sfârşitul menstruaţiei şi am dureri de sâni, greaţă seara, gust amar in gură. Am făcut un test de sarcină pe data de 22.042016 si a iesit negativ, am mai făcut unul astazi si parcă se vedea ceva.parcă :) Ciclul meu este neregulat. dacă ar fi de 28 de zile deja a intârziat 4 zile dacă e mai lung de 28.sincer nu stiu când ar trebui să vină.Am fost luna aceasta la ginecolog şi mi s-a spus că sunt perfect aptă să fac copii. Întrebarea mea este: aş putea totuşi să sper că sunt însărcinată? să mai sper măcar putin? Mulţumesc!
2 comentarii

Faceti Test de sarcina la 3 saptamani dupa contact sau 7 zile de la intarzierea menstrei.
Sa va ajute Cel de Sus !
Sa va ajute Cel de Sus !

Mulţumesc mult pentru răspuns :). voi face cum mi-aţi sugerat sau după Sfintele Paşti voi merge la doctor. Vă doresc un Paşte luminat!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7tri-regol si amoxicilina. Sarcina?
- 2pot ramane insarcinata daca dupa trei zile de cand am inceput sa iau logest nu m-am protejat?
- 5ce se intampla oare, sa fi ramas gravida?
- 10Mi-a intarziat ciclul! ajutor!!!
- 3pot sa raman insarcinata?
- 3insarcinata? :((:((
- 4pot ramane insarcinata sau nu. rsp urgent pls!
- 4Sarcina sau dereglare hormonala???
- 6operata de tumora beligna a ovarului drept, dupa ciclul nu mi-a venit regulat.. sunt insarcinata?
- 3Lichid preejaculator... sarcina?
- 1E posibil sa raman insarcinata?
- 3Pot ramane insarcinata? Ajutati-ma va rog!
- 1Posibil sarcina?
- 0Sunt insarcinata?
- 4o posibila sarcina?
- 1Cum pot sa aflu????
- 2E posibil sa fiu însărcinată?
- 5Care sunt șansele ca ea sa fi rămas însărcinată ?
- 0Pot fi însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: