Cam la mijlocul ciclului am sarit o pilula contraceptiva = sarcina?

Cam la mijlocul ciclului am sarit o pilula contraceptiva pentru ca uitasem sa o iau la timp si trecusera deja 24ore, insa pana sa iau urmatoarea pilula am avut contact sexual. Cand mai aveam 3 pilule de administrat (din totalul de 21) s-a intamplat din nou acelasi lucru (am "sarit" o pastila) insa de aceasta data am luat Postinor imediat. Este posibil ca in urma asocierii de Postinor cu anticonceptionale sa se deregleze ciclul atat de rau incat sa nu mai apara menstruatia 2 luni? De obicei la administrarea Postinorului (insa nu asociat cu anticonceptionale) menstruatia intarzia cam 2 saptamani dar acum intarzierea este deja de 1 luna. Stiu ca ar trebui sa fac un test sa vad dc sunt insarcinata insa nu am deloc acest curaj. Totusi, in cazul unei sarcini as avea deja mai mult de o luna si jumatate, insa nu exista chiar niciun simptom in acest sens; este posibil chiar si asa? Postinorul l-am luat cu 3 zile inainte sa termin blisterul cu anticonceptionale iar ulterior nu am mai inceput un alt blister, am asteptat sa apara menstruatia, iar contraceptivele le iau de 5 ani cu intrerupere de o luna in fiecare an. Va rog sa ma ajutati cu un sfat!
2 comentarii

Nu stiu exact c sfat vrei.du-te fa un test! Iati inima in dinti.e cel mai simplu pt a afla la timp. Ai luat anticonceptionale prea mult timp ceea c poate afecta copilasul.afla!!!

Buna ziua! Am si eu o problema si as dori sa ma ajutati.I-au anticonceptionale de 1 an.si luna asta am uitat sa iau 2 pastile de la inceputul a 3 ei saptamani.am luat a 3a zi una si seara cand trebuie sa iau normal am continuat normal in fiecare seara.Contact sexual am avut inainte cu 2 zile de a uita sa iau pastilele.Pot fi insarcinata??Daca da pot continua sarcina chiar dak am luat pastile peste????va rog din suflet sa imi raspundeti.va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am uitat pastila... exista riscul sa fiu insarcinata?
- 5daca folosesc anticonceptionale exista riscuri sa raman gravida?
- 3am uitat sa iau o pilula si am luat-o dupa aproape 2 ore.
- 14este sau nu gravida! raspundeti cat de repede!
- 3testul de sarcina are a 2-a linie foarte putin vizibila ce sa inteleg sunt sau nu insarcina?
- 5Credeti ca ar putea exista riscul instalarii unei sarcini?
- 5sunt foarte ingrijorata.. pot fi insarcinata?
- 8Este posibil sa fiu insarcinata chiar daca sunt virgina?
- 3Pot sa fiu insarcinata?
- 0am uitat 2 pastile
- 0pot sa fiu gravida?
- 2Sunt gravida ?
- 2O virgina poate avea sarcina?
- 2Se poate sa fiu insarcinata?
- 1Sarcina, stres sau imaginatie
- 4Poate exista o sarcina?
- 5Sarcina?
- 1Menstruatie maronie...vreau sa stiu daca se poate sa fiu gravida..
- 1E posibil ca eu să fiu însărcinată?
- 1Am rămas gravidă?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: