Anxietate
Buna as vrea sa va povestesc pe scurt povestea mea.Sufar de atatcuri de panica si anzietate de 4 ani.Primi 3 ani nu le am dat importanta, am inceput cu atacuri de panica mici acuma 4 ani in care simteam ca nu primesc aer mi se facea rau in public.Dupa a aparut forca puternica de moarte.Pe urma au urmat tremuaturi si etc.Acuma este foarte nasol si imi este firca de vreo 1 an am ametelei persistente si cand merg sau stau in picioare simt dezechilibru si imi simt picioarele moi.Nu pot merge niciunde pentru ca simt ca nu pot merge pe picioare.De cand au aparut ameteliile adica de un an am decis sa merg la psihiatru urez tratament cu xanax de 0, 25 de 3 ori pe zi si cipralex de 10 mg de 1 zi.Am facut analize de sange unde totul e bine, eeg la cap, ekg la inima, consult orl, neurolog, ginecolog.
Va rog ajutati ma daca cineva trece prin asa ceva.
Va rog ajutati ma daca cineva trece prin asa ceva.
1 comentarii
Colaborati cu medicul dv. sa va adapteze tratamentul pana cand dispar aceste stari.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Probleme cu tiroida sau atacuri de panica?
- 45acum 2 luni am suferit un atac de panica
- 24sa fie stresul de vina?
- 4De o luna am ambele urechi infundate
- 6Cam de circa 11 luni ma aflu in Suedia si ma simt groaznic
- 0Anemie, ameteli, stres
- 11Imi distrug singur viata si cariera!
- 19ceva in gat
- 3stari si simptome carora nu le gasesc cauza!
- 6Ameteala, oboseala, nervozitate excesiva!
- 96ma puteti ajuta cu niste sfaturi
- 1Stari de ameteala
- 12atac de panica, sufocarea
- 3Diagnostic Ameteli continue timp de 6 luni
- 5stari de ameteala
- 10Stare brusca de leşin, ameteli, fatigabilitate urmata de ţiuit ascuţit de câteva zile
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 3ameteli si dureri de cap in timpul scrisului
- 2Cefalee tensionala
- 1M-am lovit la cap - durere in tampla se duce spre ureche, ameteli
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: