Anxietate
Buna as vrea sa va povestesc pe scurt povestea mea.Sufar de atatcuri de panica si anzietate de 4 ani.Primi 3 ani nu le am dat importanta, am inceput cu atacuri de panica mici acuma 4 ani in care simteam ca nu primesc aer mi se facea rau in public.Dupa a aparut forca puternica de moarte.Pe urma au urmat tremuaturi si etc.Acuma este foarte nasol si imi este firca de vreo 1 an am ametelei persistente si cand merg sau stau in picioare simt dezechilibru si imi simt picioarele moi.Nu pot merge niciunde pentru ca simt ca nu pot merge pe picioare.De cand au aparut ameteliile adica de un an am decis sa merg la psihiatru urez tratament cu xanax de 0, 25 de 3 ori pe zi si cipralex de 10 mg de 1 zi.Am facut analize de sange unde totul e bine, eeg la cap, ekg la inima, consult orl, neurolog, ginecolog.
Va rog ajutati ma daca cineva trece prin asa ceva.
Va rog ajutati ma daca cineva trece prin asa ceva.
1 comentarii
Colaborati cu medicul dv. sa va adapteze tratamentul pana cand dispar aceste stari.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3depresie de 9 ani
- 9va rog, am nevoie de niste sfaturi, sufar de fobii
- 12Sa fie anxietate???
- 5am ceva la inima?
- 8Prozac (Fluoxetina) - parca nu mai sunt eu
- 3stari de ameteala, greata..
- 6sotia mea sufera de anxietate, atacuri de panica.. recomandare psiholog bun in Galati
- 6frica de calatorii, desi imi place sa calatoresc prin lume
- 7Intr-o seara dintr-o data simteam ca ma sufoc
- 1help.. ameteli, stare de somnolenta, senzatie de voma
- 4ameteala, tremur si sange pe nas... + cura de slabire
- 13cum va simtiti in timpul unui atac de panica?
- 3Atac de panica
- 10Palpitaţii din senin, din somn?!?!
- 1Buna, va rog imi puteti da un raspuns mai clar la rezultatele analizelor, va multumesc.
- 0Intrebare
- 4Amețeli și stări de leșin. Simt că nu pot merge singură
- 2Atacuri de panica, anxietate
- 10Am stări foarte rele
- 3Anixietate
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: