Anxietate
Buna as vrea sa va povestesc pe scurt povestea mea.Sufar de atatcuri de panica si anzietate de 4 ani.Primi 3 ani nu le am dat importanta, am inceput cu atacuri de panica mici acuma 4 ani in care simteam ca nu primesc aer mi se facea rau in public.Dupa a aparut forca puternica de moarte.Pe urma au urmat tremuaturi si etc.Acuma este foarte nasol si imi este firca de vreo 1 an am ametelei persistente si cand merg sau stau in picioare simt dezechilibru si imi simt picioarele moi.Nu pot merge niciunde pentru ca simt ca nu pot merge pe picioare.De cand au aparut ameteliile adica de un an am decis sa merg la psihiatru urez tratament cu xanax de 0, 25 de 3 ori pe zi si cipralex de 10 mg de 1 zi.Am facut analize de sange unde totul e bine, eeg la cap, ekg la inima, consult orl, neurolog, ginecolog.
Va rog ajutati ma daca cineva trece prin asa ceva.
Va rog ajutati ma daca cineva trece prin asa ceva.
1 comentarii
Colaborati cu medicul dv. sa va adapteze tratamentul pana cand dispar aceste stari.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Varsaturi, ameteli, dureri al oaselor
- 2cum sa scapi de atacurile de panica?
- 20depresia si atacurile de panica
- 7o problema psihica?
- 3de cca 3 saptamani am urmatoarele simptome: greata, ameteli, sensibilitate la mirosuri
- 8Prozac (Fluoxetina) - parca nu mai sunt eu
- 6puls ridicat, transpiratie rece abundenta, ameteala pana la inconstienta, dinti inclestati
- 4ameteala de 2 luni, ametesc si in picioare si cand stau, am o senzatie de confuzie
- 16anxietate generalizata cu atacuri de panica
- 73Atac de panica si anxietate
- 4Atacuri de panica, fumat + ameteli, transpiratie
- 2Tahicardie Atacuri de panica
- 0Ameteli
- 2Ameteli, tiuit in ureche
- 0Pierderi de echilibru
- 5Atac de panica cu cauza ORL
- 21Am atacuri de panica de 6 luni de zile
- 1Episoade de ameteli
- 0Ateroame parietale calcificate
- 0Sângerare nazala și amețeala