Anxietate

Buna as vrea sa va povestesc pe scurt povestea mea.Sufar de atatcuri de panica si anzietate de 4 ani.Primi 3 ani nu le am dat importanta, am inceput cu atacuri de panica mici acuma 4 ani in care simteam ca nu primesc aer mi se facea rau in public.Dupa a aparut forca puternica de moarte.Pe urma au urmat tremuaturi si etc.Acuma este foarte nasol si imi este firca de vreo 1 an am ametelei persistente si cand merg sau stau in picioare simt dezechilibru si imi simt picioarele moi.Nu pot merge niciunde pentru ca simt ca nu pot merge pe picioare.De cand au aparut ameteliile adica de un an am decis sa merg la psihiatru urez tratament cu xanax de 0, 25 de 3 ori pe zi si cipralex de 10 mg de 1 zi.Am facut analize de sange unde totul e bine, eeg la cap, ekg la inima, consult orl, neurolog, ginecolog.
Va rog ajutati ma daca cineva trece prin asa ceva.
Va rog ajutati ma daca cineva trece prin asa ceva.
1 comentarii

Colaborati cu medicul dv. sa va adapteze tratamentul pana cand dispar aceste stari.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ameteala
- 4Dureri de cap si ameteli
- 5310Grup de suport pentru TOC-CAP 15
- 62ameteala continua, somnolenta, oboseala excesiva, palpitatii
- 1atac de panica?
- 7simptome la care nu gasesc explicatii!
- 4Ameteala puternica
- 21va rog ajutati-ma atacuri de panica sau am ceva la inima?
- 3Durere de cap, ameteli si somnolenta
- 6Efecte adverse CENTRUM A-ZINC
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 5un pic nedumerit
- 3Astm și xanax
- 2Ameteli, dureri de cap, pierderea echilibrului de 2 saptămâni
- 15Anxietate
- 0Pareri rezultat RMN coloana
- 6Intrebare atacuri de panica la volan
- 30Atac de panica
- 0Ateroame parietale calcificate
- 3De ce amețeli la anxietate??
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: