anxietate incurabila
Costiholo, indraznesc sa-ti raspund inainte de a-ti raspunde Radu. Fiecare persoana raspunde total diferit la un anumit antidepresiv, deci daca unei persoane i-a fost declansate atacuri de panica, nu-i musai ca acestea sa apara la toata lumea. In fond, un atac de panica poate aparea si in anumite circumstante legate de mediu si nu neaparat de boala in sine.
Esti un norocos daca medicamentele isi fac efectul si mai mult decat atat nu ai efecte secundare suparatoare, regretabil dar nu toti pacienti au acelasi noroc si implicit suferinta este enorma.
In ce priveste rivotrilul, el are urmatorul rol, in doza mic este un bun anxiolitic, in doza mai mare este un bun hipnotic. Daca observi somnolenta, n-ar fi rau sa injumatatesti doza pentru a-l scoate mai usor si pentru a evita dependenta.
Numai bine iti doresc!
Esti un norocos daca medicamentele isi fac efectul si mai mult decat atat nu ai efecte secundare suparatoare, regretabil dar nu toti pacienti au acelasi noroc si implicit suferinta este enorma.
In ce priveste rivotrilul, el are urmatorul rol, in doza mic este un bun anxiolitic, in doza mai mare este un bun hipnotic. Daca observi somnolenta, n-ar fi rau sa injumatatesti doza pentru a-l scoate mai usor si pentru a evita dependenta.
Numai bine iti doresc!
Salut ! Si iti multumesc pentru raspuns.O sa incerca chiar din aceasta seara sa scad doza de rivotril la 05mg si o sa merg asa in continuare si daca am noroc sa fie bine o sa continui daca nu voi introduce din nou, dar sper sa reusesc.Eu totusi cred ca Nevroxa anxioasa a mea poate nu este chiar asa de inspaimantatoare ca la altii, pentru ca ce am vazut pe acest forum si pe altele nu pot spune ca ma simt vreodata deranjat de multime sau de spatii inchise nici vorba de asa ceva, insa sunt foarte timid sunt de o timiditate imposibila dar nu in toate situatiile de exemplu cand merg la un concert sau nunta sa zic ca sa cant nu sunt timid, dar in alte situatii un exemplu ridicol:daca ar trebui sa merg cu o doamna intr-un spatiu inchis chiar la invitatia ei pentru a face dragoste cred ca mar lua salvarea sau daca ar trebui sa ma cert cu cineva ori daca asi avea o contradictie puternica imi bate inima repede mi se moaie picioarele am niste senzatii ingrozitoare.Multumesc pentru sfat si iti doresc o seara placuta.
Adip:
te poti dezabona oricind de la aceste informatii. e mult mai usor decit cu spam sau "ufff".
sanatate!
te poti dezabona oricind de la aceste informatii. e mult mai usor decit cu spam sau "ufff".
sanatate!
costiholo:
mie mi-a fost rau de la arketis inca din prima zi, am incercat si a doua zi, iar la citeva ore dupa ce il luam apareau cumplitele atacuri de panica asa ca am renuntat la a treia zi. daca ai deja 12 zile si singura reactie este somnolenta, cred ca medicamentul ti se potriveste. din cite stiu la 7 zile apar primele beneficii, iar la 14 zile trebuie sa te bucuri din nou de viata.
dupa ce iti revii ai grija sa nu mai faci abuzuri!
sanatate!
mie mi-a fost rau de la arketis inca din prima zi, am incercat si a doua zi, iar la citeva ore dupa ce il luam apareau cumplitele atacuri de panica asa ca am renuntat la a treia zi. daca ai deja 12 zile si singura reactie este somnolenta, cred ca medicamentul ti se potriveste. din cite stiu la 7 zile apar primele beneficii, iar la 14 zile trebuie sa te bucuri din nou de viata.
dupa ce iti revii ai grija sa nu mai faci abuzuri!
sanatate!
prozac:
esti o persoana destul de bine informata. tot respectul pentru cunostintele tale.
sanatate!
esti o persoana destul de bine informata. tot respectul pentru cunostintele tale.
sanatate!
Multumesc Florine !
Sper sa-mi revin. Astazi sunt putin descurajat este a 13 a zi de tratament si observ o usoara slabiciune in picioare sper sa fie numai atat.Probabil mai vin cateodata si angoase din acestea voi vedea pe parcurs. In orice caz pe mine ma ajuta acest forum pentru ca si mie imi place sa ma informez si sa stiu cat mai multe despre boala mea.
Sper sa-mi revin. Astazi sunt putin descurajat este a 13 a zi de tratament si observ o usoara slabiciune in picioare sper sa fie numai atat.Probabil mai vin cateodata si angoase din acestea voi vedea pe parcurs. In orice caz pe mine ma ajuta acest forum pentru ca si mie imi place sa ma informez si sa stiu cat mai multe despre boala mea.
Prozac
Salut ! In ceea ce priveste problema cu consumul de alcool si in special vin am facut terapia asta. Deci pur si simplu am observat cu cativa ani buni in urma ca daca ma imbat efectiv ma simt extraordinar de bine.Veau sa-ti spun ca nu sa ma imbat ca porcul, ci asa cum ii este omului mai bine cherchelit asa cu chef de viata etc.Dar vreau sa-ti spun ca dupa ce venea noapte dormeam fara probleme dar a doua zi era ingrozitor, mergeam la urgenta, senzatii inspaimantatoare frica de moarte, greu de explicat in cuvinte.Urmatoarea noapte era groaznica adormeam si ma speriam deci efectiv o secunda daca ma lua somnul tresaream ma speriam, orice mic zgomot mi-se amplifica foarte puternic cred ca isterie as putea sa le spun la starile respective. Deci a trebuit sa renunt definitv la bautura si de aprox 10 ani nu mai consum deloc alcool de nici un fel.O zi buna iti urez !
Salut ! In ceea ce priveste problema cu consumul de alcool si in special vin am facut terapia asta. Deci pur si simplu am observat cu cativa ani buni in urma ca daca ma imbat efectiv ma simt extraordinar de bine.Veau sa-ti spun ca nu sa ma imbat ca porcul, ci asa cum ii este omului mai bine cherchelit asa cu chef de viata etc.Dar vreau sa-ti spun ca dupa ce venea noapte dormeam fara probleme dar a doua zi era ingrozitor, mergeam la urgenta, senzatii inspaimantatoare frica de moarte, greu de explicat in cuvinte.Urmatoarea noapte era groaznica adormeam si ma speriam deci efectiv o secunda daca ma lua somnul tresaream ma speriam, orice mic zgomot mi-se amplifica foarte puternic cred ca isterie as putea sa le spun la starile respective. Deci a trebuit sa renunt definitv la bautura si de aprox 10 ani nu mai consum deloc alcool de nici un fel.O zi buna iti urez !
Felicitari Costiholo pentru renuntarea la alcool. Este un pas enor si asta denota o vointa de fier. Retine: putini sunt cei care reusesc acest lucru!
Slabiciunea pe care o acuzi poate fi de la o hipoglicemie sau o stare de oboseala. Daca persista n-ar fi rau sa-ti faci niste investigatii, asa just in case
Iti doresc multa sanatate !
Ma scuzi Florin nu doresc sa-ti acaparez subiectul, multumesc!
Slabiciunea pe care o acuzi poate fi de la o hipoglicemie sau o stare de oboseala. Daca persista n-ar fi rau sa-ti faci niste investigatii, asa just in case
Iti doresc multa sanatate !
Ma scuzi Florin nu doresc sa-ti acaparez subiectul, multumesc!
prozac:
oricine este bine venit pe acest forum, iar cunostintele tale sint destul de solide. daca ai ceva de spus o sa iti multumim toti. nu trebuie nici sa te scuzi, nici sa crezi ca ma gindesc la acapararea unui subiect. am deschis acest forum pe vremea cind eram aproape disperat. intre timp starea mea s-a mai imbunatatit si am relatat toate experientele si cunostintele mele din sfera anxietatii, depresiei, atacului de panica, toc, tag, agorafobie, etc.
am si facut publica adresa mea de blog pt care nu cistig nimic decit satisfactia ca ar putea ajuta pe cineva, pentru ca si eu la rindul meu cautam informatii si nu gaseam. am inceput sa le gasesc stind de vorba cu psihiatri si citind cit mai mult despre aceste tulburari. cea mai buna carte in domeniu, dupa parerea mea este "anxietatea", autor dr adrian st. ionescu.
multumesc pentru ca ai scris pe acest forum incercind sa ajuti pe cineva, iar comentariile si sfaturile tale sint oricind binevenite.
www.florinradu99.wordpress.com
sanatate!
oricine este bine venit pe acest forum, iar cunostintele tale sint destul de solide. daca ai ceva de spus o sa iti multumim toti. nu trebuie nici sa te scuzi, nici sa crezi ca ma gindesc la acapararea unui subiect. am deschis acest forum pe vremea cind eram aproape disperat. intre timp starea mea s-a mai imbunatatit si am relatat toate experientele si cunostintele mele din sfera anxietatii, depresiei, atacului de panica, toc, tag, agorafobie, etc.
am si facut publica adresa mea de blog pt care nu cistig nimic decit satisfactia ca ar putea ajuta pe cineva, pentru ca si eu la rindul meu cautam informatii si nu gaseam. am inceput sa le gasesc stind de vorba cu psihiatri si citind cit mai mult despre aceste tulburari. cea mai buna carte in domeniu, dupa parerea mea este "anxietatea", autor dr adrian st. ionescu.
multumesc pentru ca ai scris pe acest forum incercind sa ajuti pe cineva, iar comentariile si sfaturile tale sint oricind binevenite.
www.florinradu99.wordpress.com
sanatate!
Prozac
Iti multumesc pentru felicitarile transmise ! Asa este ne trebuie vointa multa ca sa ne lasam de vicii, dar eu din punctul acesta de vedere nu ma pot plange.Pot sa fac orice cu mine efectiv nimic nu ma poate face dependent, cat de mult asi suferi.Bineinteles sa am motivatia ca ceea ce fac este spre binele meu.Azi am aprox 20 zile de cand urmez terapia medicamentoasa cu Arketis si rivotril, in general ma simt bine dar sa sti ca doua usoare senzatii de tristete tot m-au cuprins in aceasta perioada de tratament.Oare asa e normal ?Problema care ai relatat-o tu cu hipoglicemia o sa fac analize saptamana aceasta dar eu nu cred ca ar fi vorba de asa ceva, cred ca tot pe fond nervos este pentru ca senzatia de slabiciune pe picioare si chiar durere exact ca la febra musculara apare inainte de starea de teama, tristete, palpitatii si o senzatie de suparare parca mi-sau innecat toate corabiile. Dar acum multumesc lui Dumnezeu ca pot sa spun ca ma simt bine. Te salut si multa sanatate.
Iti multumesc pentru felicitarile transmise ! Asa este ne trebuie vointa multa ca sa ne lasam de vicii, dar eu din punctul acesta de vedere nu ma pot plange.Pot sa fac orice cu mine efectiv nimic nu ma poate face dependent, cat de mult asi suferi.Bineinteles sa am motivatia ca ceea ce fac este spre binele meu.Azi am aprox 20 zile de cand urmez terapia medicamentoasa cu Arketis si rivotril, in general ma simt bine dar sa sti ca doua usoare senzatii de tristete tot m-au cuprins in aceasta perioada de tratament.Oare asa e normal ?Problema care ai relatat-o tu cu hipoglicemia o sa fac analize saptamana aceasta dar eu nu cred ca ar fi vorba de asa ceva, cred ca tot pe fond nervos este pentru ca senzatia de slabiciune pe picioare si chiar durere exact ca la febra musculara apare inainte de starea de teama, tristete, palpitatii si o senzatie de suparare parca mi-sau innecat toate corabiile. Dar acum multumesc lui Dumnezeu ca pot sa spun ca ma simt bine. Te salut si multa sanatate.
Hristos a Inviat!
Sarbatori fericite si sanatate maxima tuturor!
Sarbatori fericite si sanatate maxima tuturor!
Bat clopote melodioase-n miez de noapte Si la biserica pe toti crestinii-i cheama, Se-aud, din ceruri, ale ingerilor soapte, Ce Pastele vestesc, din nou, de buna seama. Hristos a Inviat !
Hello mladen si iadaci Am citit discutiile voastre mai ales cele ale lui iadaci si mladen pt ca ati luat arketis. azi am luat si eu prima pastila defapt 1/4 din ea asa mi-a zis doctorul sa iau treptat pana ajung la 1 si sunt cam ametita si mai irationala. spuneti-mi si mie cum a fost la inceput.nu stiu daca e normal cea ce simt Help me
ceau Flavi pana la sfarsitul tratamentului cam asa m-am simtit si eu inainte de culcare luam cate o jumatate de pastila... nu dupa mult timp se simtea efectul incepea starea de somnolenta eram putin ametit iar dupa cam jumatete de ora cu greu imi mai tineam ochii deschisi : ... am ramas la aceasta doza jumatete de pastila inainte de culcare nu mai tin minte gramajul pastilei ... pe prospect scrie clar aceste efecte iar ca sfat din partea mea pune cutitele in sertar si cheile de la masina in cui :P... bafta... sper sa te ajute... o zi buna in continuare papa
Mersi iadaci nasol e ca parca sunt mai depresiva am o neliniste mai mare nu stiu cum sa ies din starea asta si e sambata nu-l pot intreba pe doctor.nu-mi poti da id-ul tau te rog sa te mai intreb si altele mersi
stefan_alexandru1985 e id l meu... problema e ca tocmai ma pregateam sa plec de acasa... a trecut ceva timp de atunci dar parca mai tin minte putin starea de neliniste de la inceputul tratamentului... presupun ca o aveam din cauza ca nu eram obisnuit cu medicamentul... aveam atunci norocul sa nu stau singura acasa era si fratele meu si dormea destul de des prietena mea la mine reuseam sa nu ma gandesc si adormeam repede... in caz ca stai singura ai putea sa chemi un prieten/ o prietena buna la tine cu care te intelegi mai bine si care sa te inteleaga... oricum vei adromi destul de repede dupa medicament... altceva ce poti face pana luni cand iti vei intreba medicul poti de exemplu sa iti downloadezi o comedie frumoasa sau niste muzica de relaxare de p internet cum ar fi de la formatiile Karunesh sau Deuter. inainte de culcare ma ajuta f mult o plimbare scurta la aer curat sau un ceai de tei ai grija sa nu interactioneze cu medicamentul dar nu cred ... poti sa te uiti pe youtube la niste filmulete cu rasete de copii : sigur te vor bine dispune si vei uita de starea de neliniste... spre seara mai ajung acasa si stau pe mess aprosimativ o ora dar nu stiu pe la cat... sau poti sa mai imi scri pe mail -. sa ne auzim cu bine. O seara placuta
seoxatul arketis e un meicament depasit... e ceva gen diazepam. poate unora le e bine cu el dar nu cred. antidepresivele de ultima generatie nu au ca efect advers sedarea asta e o metoda mult imbatrinita. poti lua medicamente fara sa pui cheile masinii in cui . asta e scopul antidepresivelor noi si eficiente - sa amelioreze starea insa fara a afecta modul de viata obisnuit. e bine stiut ca antidepresivele sint utilizate cu rezultate bune in ameliorarea simptomelor anxietatii/panicii dar nu ca monoterapie. vindecare inca nu a aparut pe lumea asta asupra anxietatii. astept ca toti care sintem afectati de starile astea sa apara medicamentul minune. multa sanatate tuturor
Hmm vindecare din cate citesc imi dau seama ca poate bine nu o sa mai fiu niciodata dar macar sa mi se amelioreze starile sa pot sa-mi reincep viata asta imi doresc momemtan si de asta am intrebat daca a mai luat cineva arketis si ce a simtit in prima faza ca eu simt o neliniste/depresie si nu stiu daca e normal.
Nu este normal sa nu se stopeze nelinistea in maxim o saptamana. Trebuie sa mergi din nou la medicul curant ori sa-ti ajusteze doza ori sa-ti schimbe Arketisul cu altceva.Eu tot arketis 20 iau o pastila seara si jumatate de rivotril de 2 mg dar in general ma simt bine si inca din prima saptamana mai am cate o angoasa dar asta rar si probabil din cauza mea.Nu avem voie sa mancam dulce eu am facut experienta pe pielea mea si de cate ori am incercat urmarile au fost direct proportionale cu cantitatea mi-a mai indicat cineva o cafea buna pe zi ca face bine la depresivi este posibil dar la mine uneori am baut si nu ma deranjat dar alte ori am simtit nelinistea si slabiciunea picioarelor.Acum ca o fi coincidenta sau nu asta n-o mai stiu.
Pentru Florin Radu: te rog frumos sa imi spui niste nume de antidepresive de ultima generatie Am cautat inlocuitor pentru arketis si nu am gasit prea multe informatii.. poate nu stiu eu unde sa caut. Cine a mai luat arketis De cat timp Cum ati facut sa intrerupeti tratamentul A reaparut depresia Multumesc frumos si multa sanatate tuturor
Pai nu am inca o saptamana azi e abia a 3-a zi si la prima pastila m-am simtit rau de tot. vroiam sa stiu altii prin ce au trecut la primele doze. mersi.
Da flavi in primele 2 zile m-am simtit f rau imi venea sa ma trantesc pe jos de rau apoi am inceput sa ma obisnuiesc. Asta la a 2-a incercare ca la prima incercare am renuntat dupa prima pastila. Nu mai tin minte exact dupa cat timp s-a instalat starea de bine si am inceput sa dorm noaptea. Incearca sa rezisti.
Nu ar trebui sa ne simtim rau daca anxioliticul sau antidepresivul este compatibil cu diagnosticul tau ce sa zic mai ai rabdare cateva zile asta e parerea mea. Florin Radu este cel mai documentat din acest punct de vedere dar si eu am destula experienta trebuie sa mergi la medicul tau flavi combinatia de tratament trebuie personalizata. Daca este un medic bun.Problema este ca multi medici nu prea mai sunt documentati cu noile medicamente cat de cat moderne au ramas le cele de acum 20 de ani dupa parerea mea din ce am auzit Cipralex Zoloft si mai sunt si altele care nu au patruns inca pe piata noastra Hidrolizat de caseina si Zoloftul este destul de vechi dar sunt referinte bune la adresa lui.Daca nu ti-se instaleaza linistea trebuie sa mergi la medicul tau si sa-i spui ca nu te simti bine cu aceasta combinatie de tratament.Sanatate multa si daca mai ai nevoie de sfaturi apeleaza la acest site sunt destui care sa te mai consoleze.
Mersi pt raspunsuri l-am sunat pe doctor si imediat merg la el la tel mi-a zis ca trebuie sa am un pic de rabdare sa ne auzim de bine
Buna tuturor din nou.Poate suna a cliseu dar daca s-a vindecat cineva de depresie si anxietate rog sa ma anunte.Am ajuns la capatul puterilor am incercat totul incepand de la remedii naturale si psihoterapie pana la antidepresive.As avea totusi o intrebare.daca se zice ca aceste boli se trateaza in aprox. 90 din cazuri atunci eu de ce nu am auzit pe mine ca s-a vindecat De ce unii sustin ca e f simplu ca trebuie sa petreci timp cu prietenii si sa te rogi A fii optimist e una dar oare poti fii optimist si sa arunci un zambet fals oamenilor din jur cand defapt ti iti vine sa-i strangi de gat fara sa stii de ce Nu-mi place sa ma plang am tot ce mi-am putut dori dar totusi sunt varza pe toate planurile.
Flavi ce ti-a mai spus doctorul Cat timp ti-a recomandat sa iei si ce doza Sa ne spui cum te mai simti. Acum e vara si poti sa stai cat mai mult pe afara ca face bine.
Multa rabdare trebuie la aceste maladii ele se vor ameliora si chiar se vor vindeca la multi dintr-e noi dar problema este de timp dureaza mult acste boli necesita multa multa rabdare.
Buna tutror Emma la fel eram si eu cu un an si ceva in urma.nu pot spune ca m-am vindecat 100.dar starile de anxietate insomniile starile de rau in afara casei o parte din fobii si erau destule...au disparut.Pe mine m-au ajutat f mult niste sedinte de hipnoza pe care le-am facut timp de luni de zile mai bine de un an zilnic eram disperata asa ca am incercat fara sa-mi imaginez cit de mult face sa educi creerul fara medicatie..daca te te pot ajuta cu ceva in acest sens ai id-ul meu...cristiana_rmn.Stiu pe cineva care s-a vindecat 99 cu aceste sedinte Sanatate
s-a adaugat ca naiba mesajul de la mine...poate intelegeti...100 la suta...
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8panica, anxietate, agorafobie - ajutor
- 2oboseala excesiva
- 5O fi anxietate?
- 15Simt o strangere la inima din cauza stresului
- 11nevralgie de arnold cu sindrom vertiginos si stari anxioase
- 9Va rog sa ma ajutati cu un diagnostic !!!
- 0stare anxioasa si insomnie la batran de 90 de ani
- 10imi doresc mult un copil
- 423Un sfat, va rog frumos !!!
- 44Grup Suport pentru Anxietate si Depresie
- 1Ce se intampla.totusi ?
- 1Problema neurologica ?
- 3Simptome cauzate de anxietate/sindrom de panica?
- 1anxietate puternica
- 7Ameteala non-stop
- 6Cum sa scapi de Anxietate, starile depresive ?
- 3O boala sau mai multe
- 5Anxietate dupa covid
- 4Depresie, anxietate generalizată
Mai multe informații despre: Anxietatea Tulburarea anxioasa generalizata Oboseala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: