Anxietate sau? AJUTOR!

Am 14 ani si acum o luna am folosit substante halucinogene (cea mai mare greseala) de atunci am ramas cu o senzatie de ameteala cu senzatie de lesin uneori mai am si ameteli de la care imi vin greata simt furnicaturi prin tot corpul si in cap am facut cateva atacuri de panica si sunt distrusa nu mai stiu ce sa fac m-am panicat foarte rau primul atac de panica l-am avut atunci eram la mare distanta de casa cu o prietena. am ajuns acasa si m am culcat sperand ca imi va trece dar nu a fost asa m am trezit dimineata cu o mare durere de cap apoi m au luat iar senzatiile de ameteala. bun am anuntat-o pe mama pentru ca nu stiam ce sa mai fac am ramas cu o panica permanenta..am fost la spital mi a facut un ekg si niste analize la sange si a iesit totul ok.. de 5 zile stau la pat pentru ca ametelile sunt foarte mari mentionez ca sunt foarte stresata intr-o saptamana incep scoala si nu ma pot prezenta asa.. ma arde foarte rau in piept sunt foarte obosita mi se pare ca lucrurile se misca vad stelute simt ca ma sufoc uneori chiar cred ca am o boala grava.. pe 09.09.2015 voi merge la psihiatru dar sa fie vorba doar de o anxietate? SI depresie plang in fiecare zi.
2 comentarii

Anxietate si depresie cauzate de substante halucinogene. Faceti test depresie si test anxietate pe net si cititi articole despre aceste afectiuni. Urmati tratamentul psihiatrului cat timp zice el si o sa va treaca.
Recomanda un Psihoterapeut sau cauta unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 2500 de terapeuti din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor psihologice, cititi recomandari, va puteti programa online. In plus, exista o sectiune cu o multime de articole interesante si teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 2500 de terapeuti din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor psihologice, cititi recomandari, va puteti programa online. In plus, exista o sectiune cu o multime de articole interesante si teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21Anxietate? Nevroza?
- 23Ma simt foarte rau!
- 4ipohondru sau anxietate
- 11am facut primul pas
- 15cipralex-cine poate sa imi spuna cum actioneaza?
- 6Cum sa mai abordezi vorbesti cu femeile din ziua de azi!
- 14Am 20 de ani si sufar de depresie si anxietate de multi ani
- 4suspect depresie
- 6stare de disconfort-durere surda in zona sternului care uneori se amplifica in durere acuta
- 28Anxietate, nevroza anxioasa - student la medicina.
- 1Raspunsuri la atacuri de panica, anxietate, depresie!
- 3Anxietatea si atacurile de panică revin
- 3Ce sa fie? Inima sau anxietate/depresie?
- 8Anxietate?
- 1Depresie
- 5tulburare obsesiv compulsiva sau anxietate?
- 4Xanax. Sa iau sau sa nu iau ?
- 8Anxietate, ganduri rele, atacuri de panica
- 5Duloxetina - ce sa fac?
- 2Stari de anxietate si neliniste, oboseala, flatulenta, balonare, spasme musculare
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: