Aparitia constanta a smegmei !
Buna ziua am si eu o problema, la 12 ore dupa spalare imi apare o secretie albicioasa (un fel de branza) pe capu penisului, am incercat sa ma spal doar cu apa crezand ca e de la sapun dar se pare ca m'am inselat. Problema dateaza de vre'o 6 luni dar am refuzat sa consult un medic crezand ca e ceva trecator ori nu ma spal corespunzator.
Tin sa mentionez ca nu imi provoaca nici un fel de durere. Ma poate ajuta cineva ?!! E nevoie sa consult un medic sau pot incerca mai intai un tratament ?
Va multumesc, astept reply! :*
Tin sa mentionez ca nu imi provoaca nici un fel de durere. Ma poate ajuta cineva ?!! E nevoie sa consult un medic sau pot incerca mai intai un tratament ?
Va multumesc, astept reply! :*
2 comentarii
@ Vali0392
Trebuie sa suni la medicul de familie sa faci o programare sa iti dea o trimitere pentru Dermato-Venerologie.
Numai medicul de la Dermato care te consulta poate sa iti prescrie o reteta.
Sau poti sa te duci direct la Dermato la policlinca (intrebi la telefon cat e consultatia cu plata).
Nu sta mult ca se cronicizeaza si vei avea probleme mari.
Trebuie sa suni la medicul de familie sa faci o programare sa iti dea o trimitere pentru Dermato-Venerologie.
Numai medicul de la Dermato care te consulta poate sa iti prescrie o reteta.
Sau poti sa te duci direct la Dermato la policlinca (intrebi la telefon cat e consultatia cu plata).
Nu sta mult ca se cronicizeaza si vei avea probleme mari.
Alte subiecte recente din această secțiune: